Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Τρεις συνδυασμοί τελικά στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ξάνθης

Δεν μπόρεσε τελικά να καταρτίσει ψηφοδέλτιο ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Απόστολος Αγκόρτζας, προσχώρησε στο ψηφοδέλτιο Τσιακίρογλου-ΠΑΣΟΚ!!!!

ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ;


Τρεις συνδυασμοί κατεβαίνουν τελικά στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ξάνθης, αφού τρεις ήταν και οι υποψήφιοι Πρόεδροι που κατέθεσαν χθες τελευταία μέρα, τα ψηφοδέλτιά τους.

1.Ο Συνδυασμός του Αντιπροέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιου Μωραϊτη που στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία και κατέβασε ψηφοδέλτιο με 45 υποψηφίους.

2.Ο Συνδυασμός του Γιάννη Αθανασιάδη που υποστηρίζεται από τον Αναπληρωτή Υπουργό Σωκράτη Ξυνίδη και τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης και κατέβασε ψηφοδέλτιο με 39 υποψηφίους.

3.Ο Συνδυασμός του Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ν. Ξάνθης Σωτήρη Τσιακίρογλου που υποστηρίζεται από τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Σγουρίδη που κατέβασε ψηφοδέλτιο με 38 υποψηφίους.

Παρά τις δημόσιες διακηρύξεις και πομπώδεις συνεντεύξεις του, ο Απόστολος Αγκόρτζας τελικά δεν μπόρεσε να καταρτίσει ψηφοδέλτιο και όπως αναμένονταν και είχε αποκαλύψει μόνο ο «Μαχητής», προσχώρησε στο ψηφοδέλτιο του Σωτήρη Τσιακίρογλου, γεγονός που προκάλεσε θυμηδία στη κοινή γνώμη, αφού το μεσημέρι της Πέμπτης άλλα δήλωνε ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου….!
 
Με τον τρόπο αυτό επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά και η αξιόπιστη δημοσιογραφία του «Μαχητή» που χαρακτήριζε στο φύλλο της 3/11/2011 «βαλτό» από το ΠΑΣΟΚ τον Απόστολο Αγκόρτζα, ενώ διαψεύδονται παταγωδώς τα υπόλοιπα τοπικά Μ.Μ.Ε που μέχρι και σήμερα, μιλούσαν για 4 ψηφοδέλτια και πρόβαλαν τον Απόστολο Αγκόρτζα ως… 4ο υποψήφιο Πρόεδρο!!!
 
 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/