Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Συλλογή τροφίμων για το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης

Θα πραγματοποιηθεί από τα σουπερμάρκετ της αλυσίδας "ΑΒ Βασιλόπουλος"

      ΠΟΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ;;;


Οι εργαζόμενοι στα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος στην Αλεξανδρούπολη, στην Κομοτηνή, στις Σάπες και στην Ορεστιάδα (περιφέρεια Γιάννη Σγούρου) αναλαμβάνουν τη συλλογή τροφίμων προς ενίσχυση του Ιδρύματος Παιδικό Χωριό SOS Θράκης.

H ΑΒ, μετά την επιτυχημένη εθελοντική δράση εργαζομένων που διοργάνωσε στις 29/5/2011 με αφορμή το Παγκόσμιο Έτος Εθελοντισμού (2011) θα διοργανώσει σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται δεκάδες δράσεις εθελοντισμού σε όλη την Ελλάδα οι οποίες θα λάβουν δράση την Παρασκευή και το Σάββατο 25 και 26 Νοεμβρίου 2011.

Στόχος των δράσεων αυτών είναι να δημιουργήσουμε δεσμούς με τις τοπικές κοινότητες, να αυξήσουμε το ομαδικό μας πνεύμα και να ενισχύσουμε την εταιρική μας κουλτούρα. Όλοι εμείς στην ΑΒ πιστεύουμε πως οι εταιρείες έχουν τη δύναμη και την ευθύνη να επιφέρουν θετικές και μόνιμες αλλαγές στον κόσμο και μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας και άλλες εταιρείες!

Συγκεκριμένα, όλοι οι εργαζόμενοι στα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος στην Αλεξανδρούπολη, στην Κομοτηνή, στις Σάπες και στην Ορεστιάδα θα αναλάβουν σε συνεργασία με εθελοντές του Ιδρύματος ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS ΘΡΑΚΗΣ αφενός την ενημέρωση των πελατών για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και αφετέρου τη συλλογή προϊόντων που το ίδρυμα έχει ανάγκη.

Η συλλογή θα γίνει μέσα σε ειδικούς κάδους-κούτες την Παρασκευή και το Σάββατο 25 και 26 Νοεμβρίου 2011 ενώ την Κυριακή 27/11 ειδική αντιπροσωπεία με εθελοντές υπαλλήλους του καταστήματος και φυσικά πελάτες -εφόσον το επιθυμούν- θα παραδώσουν τα προϊόντα στο ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS ΘΡΑΚΗΣ.

.