Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Τέταρτη σερί νίκη για την Ξάνθη, 0-2 εκτός την Δόξα Δράμας

Την τέταρτη διαδοχική της νίκη, χωρίς, μάλιστα να δεχθεί γκολ, πήρε η Skoda χάρη σε τέρματα των Μάνταλου και Πόι

    ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ



Την τέταρτη διαδοχική της νίκη, χωρίς, μάλιστα, να δεχθεί γκολ, πήρε η Ξάνθη. Με τέρματα των Μάνταλου και Πόι, η ακριτική ομάδα επιβλήθηκε 2-0 στο Καυτανζόγλειο της Δόξας Δράμας.

Από τις 5 Νοεμβρίου, όταν και νίκησε 1-0 την Κέρκυρα, το συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη διαγράφει μία εκπληκτική πορεία. Στις 19 του μήνα νίκησε εκτός 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ μία εβδομάδα αργότερα επιβλήθηκε 3-0 του Ατρόμητου.

Το τέταρτο συνεχόμενο «τρίποντο» ήρθε σήμερα επί της Δόξας Δράμας, η οποία γνώρισε την 3η ήττα της σε τέσσερα ματς (έχει μόλις μία ισοπαλία με τον Πανιώνιο), ενώ αξίζει να επισημανθεί ότι σε κανένα από αυτά δεν έχει πετύχει γκολ (1-0 από τον Λεβαδειακό, 6-0 από τον Ολυμπιακό και 2-0 από τη Ξάνθη).

Το σκορ άνοιξε στο 21΄ ο Μάνταλος (πρώτο του εφετινό τέρμα) μετά από ασίστ του Μαρκόφσκι, ενώ στο 58΄ ο Πόι «κλείδωσε» τη νίκη για τους «ακρίτες», μετά το τραγικό λάθος του γκολκίπερ των «μαυραετών», Σερεμέτ.

Δόξα Δράμας (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Βάντερσον (60' Αγγελούδης), Καπέλ, Αραβίδης, Κανακούδης, Λίμα, Μπριλλάκης (66' Έρος), Αμπουμπακαρί, Σοϊλέδης (70' Πιτσόκος)
Skoda Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Μπέρτος, Εντιμάρ, Κομεσίδης, Βάλλας, Ντάνι, Βασιλακάκης, Μάνταλος (53' Νταρμπιόν), Πόι (81' Φλίσκας), Μαρκόβσκι, Βλαχοδήμος (59' Μαρσελίνιο). Στον πάγκο: Λυμπερόπουλος, Σουάνης, Στάσιακ, Καζάκης.
.