Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Με άγριο.... Σκοπό αναχώρησαν οι άνδρες του ΓΑΣ Κομοτηνή

Πάνε στον Σκοπό για να αντιμετωπίσουν στις 6.00 το απόγευμα τον τοπικό Ορφέα για την 6η αγωνιστική, όπου θα βρουν απέναντί τους και παλιούς γνώριμους

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Με άγριες διαθέσεις και με στόχο τη νίκη αναχωρεί το πρωί της Κυριακής ο ΓΑΣ Κομοτηνή για τον Σκοπό, όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Ορφέα στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο Θανάσης Χατζηνικολάου έχει δουλέψει πολύ σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στην τακτική, ζητώντας από τους παίχτες του να έχουν υπομονή και διάρκεια στο παιχνίδι τους.

Απέναντι τους θα βρεθεί ο Κώστας Γεωργαντζάς, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι με τη φανέλα του ΓΑΣ και διατηρεί με όλους στην ομάδα άριστες σχέσεις αλλά και ο Παναγιώτης Σπανός, πρώην αθλητής και προπονητής ακαδημιών του ΓΑΣ. Θεωρητικά ο Ορφέας είναι η ομάδα που καίγεται για τη νίκη, καθώς τυχόν εντός έδρας απώλεια θα είναι καταστροφική για την ομάδα των Σερρών , που έχει ήδη μια εκτός έδρας ήττα από τους Τιτάνες Δράμας.
Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί πριν δύο περίπου μήνες σε φιλική αναμέτρηση, στην οποία ο ΓΑΣ είχε επικρατήσει άνετα παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ.


Αναλυτικά η 6η αγωνιστική (04-12, 18:00)

Ορφέας Ν. Σκοπού - ΓΑΣ Κομοτηνή

Μ. Αλέξανδρος - Αργοναύτης

Ιωνικός Ιωνίας - Δόξα Πεύκων

Τιτάνες Δράμας - Ελευθερούπολη

Πευκοχώρι - Μαντουλίδης

Ρεπό: Απόλλωνας Καλαμαριάς.

 
Πηγή:   http://www.thrakisport.gr/