Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Προσγειωμένη για το διπλό πάει η Skoda στην Δράμα

Κόντρα στην Δόξα παίζει στις 3.00 το μεσημέρι η ομάδα της Ξάνθης, ελπίζοντας ότι θα προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι της βαθμολογίας

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Με σοβαρότητα και προσγειωμένα βλέπει η Skoda Ξάνθη την Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Δόξα Δράμα στο Καυτατζόγλειο (4/12 ώρα 15:00). Μπορεί οι Ξανθιώτες να προέρχονται από ένα καλό σερί 3 νικών και η ψυχολογία να είναι στα ύψη, μπορεί να αντιμετωπίζει την ουραγό του πρωταθλήματος, αλλά ο προπονητής της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, ξέρει πολύ καλά ότι για συνεχιστούν οι καλές εμφανίσεις και οι νίκες, τότε πρέπει οι παίκτες του να μείνουν προσγειωμένοι και να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα την Δράμα, που διψάει για βαθμούς.

Στα θετικά για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι ότι βλέπει κάποιες επιστροφές στην ομάδα του και του δίνει κάποιες παραπάνω εναλλακτικές, ο Σταθάκης και ο Ντίκα προστέθηκαν στην αποστολή, ενώ το μόνο πρόβλημα είναι ο Μάρα. Ενδεχομένως δεν θα υπάρχουν αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με τον ματς με Ατρόμητο, ίσως το μοναδικό είναι του Μάνταλου, με τους Ντίκα και Φλίσκα να διεκδικούν θέση, καθώς με τον νεαρό άσσο στην βασική 11αδα το σχήμα φαντάζει πολύ επιθετικό για εκτός έδρας. Οι Δόξα έχει και αυτή τις επιστροφές της με τους Λεάντρο και Βάντερσον που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στην βαριά ήττα με τον Ολυμπιακό, πλέον επιστρέφουν για τον αγώνα με την Ξάνθη.


Οι αποστολές των ομάδων:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Σέρεμετ, Ρόκα, Αραβίδη, Στεργιανό, Κανακούδη, Βέρτζο, Μπριλάκη, Κάπελ, Τριποτσέρη, Λίμα, Σικαλιάς, Σάντος, Ρούτση, Απουμπακάρι, Λεάντρο, Έρος Γκαμπόρ, Βάντεροσν, Πιτσόκο, Σοϊλέδη, Τοπούζη, Αγγελούδη και Κατσικογιάννη.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Βιβιανί, Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Εντιμάρ, Πόι, Νταρμπιόν, Σουάνης, Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Βλαχοδήμος, Σταθάκης, Μάνταλος, Φλίσκας, Κομεσίδης, Βάλλας, Καζάκης, Στάσιακ, Ντάνι, Ντίκα.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο κ. Στυλιάρας (Αιτ/νίας), με βοηθούς τους κ. Κωστάρα (Αιτ/νιας) και κα. Κουρομπυλιά (Καρδίτσας), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Ζαχαριάδης (Μακεδονίας).

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/