Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Ποια θρακιώτισσα πασόκα πήγε στο πάρτι των Π80;

Πέρα από τον Σωκράτη Ξυνίδη, που αποτελεί ηγετικό στέλεχος της κίνησης των Πασπιτών της δεκαετίας του '80, στο πάρτυ που οργανώθηκε μεσοβδόμαδα στο Baccaro στο κέντρο της Αθήνας διαβάζουμε στο "Έθνος" ότι πήγε και μια ακόμη γνωστή Θρακιώτισσα του ΠΑΣΟΚ

                        ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΑ
                            ΗΤΑΝ  ΑΥΤΗ




Τα στελέχη της γενιάς του '80



Σχεδόν έναν χρόνο μετά την τελευταία εκδήλωση, οργανώθηκε νέα από τους Π80. Ποιοι είναι; Πρόκειται για στελέχη του ΠΑΣΟΚ της γενιάς του '80, από την οποία προέρχεται (ήταν τότε στη Νεολαία) ο Γ. Ραγκούσης.

Στην εκδήλωση, σε μπαράκι στο κέντρο της Αθήνας, προσήλθαν και οι τέσσερις! Η Αννα Διαμαντοπούλου και οι κ. Λοβέρδος, Ραγκούσης και Μόσιαλος, αλλά και βουλευτές διαφόρων «τάσεων»: οι κ. Καρύδης (στέλεχος τότε της Νεολαίας), Ρήγας, Βλατής, Καρανίκας, Βουδούρης, Θ. Οικονόμου, Λαφαζάνης, Παρασύρης και η Ολγα Ρενταρή, και στελέχη όπως οι κ. Τσαμουργιέλης, Σφηκάκης και Κατσαντώνης.

Ποιο είναι το «μότο» από το κείμενο των Π80; «Το ΠΑΣΟΚ για να τα καταφέρει πρέπει να αλλάξει και να υπερβεί τον εαυτό του. Αν ταυτιστεί με το συστημικό ΠΑΣΟΚ της μεταπολιτευτικής παρακμής, θα συρρικνωθεί και θα φθίνει. Αν εκφράσει τις μεταρρυθμιστικές δυνάμεις της χώρας με τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό τους, τα δυναμικά στρώματα του πληθυσμού και τις παραγωγικές δυνάμεις της πραγματικής (όχι της παρασιτικής) οικονομίας, θα προσφέρει υπηρεσία στη χώρα».

.