Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Σήμερα ανάβει το χριστουγεννάτικο δέντρο στο Θούριο Ορεστιάδας

Πρόκειται για εντυπωσιακό δέντρο, ύψους 11 μέτρων, το οποίο θα φωταγωγηθεί στην κεντρική πλατεία, μπροστά από την εκκλησία, σε μια εκδήλωση που θα συνοδευθεί από μουσικ, χορό, μεζέδες και γλυκά

                               ΤΙ ΩΡΑ;;;

Ένα επιβλητικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 11 μέτρων θα φωταγωγηθεί στην πλατεία του Θουρίου του Δήμου Ορεστιάδας. Το δέντρο θα φωταγωγηθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, σε μια γιορτή που θα ξεκινήσει στις 5:00 το απόγευμα.

Μια υπέροχη γιορτή για μικρούς και μεγάλους με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, πολύ μουσική και χορό, γύρω από την μεγάλη φωτιά που θα καίει από νωρίς στην πλατεία του χωριού, μπροστά στην εκκλησία.

Για όλους τους παρευρισκομένους θα υπάρχουν μεζέδες αλλά και σπιτικό κρασί προσφορά... από τους παραγωγούς του χωριού, ενώ θα λειτουργεί και χριστουγεννιάτικο bazaar με χειροποίητα γλυκά, λικέρ και χριστουγεννιάτικες διακοσμητικές συνθέσεις.

Καλικάντζαροι θα ζωγραφίσουν τα πρόσωπα των παιδιών, τα οποία θα πουν τα κάλαντα στον Άγιο Βασίλη.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Προσφυγικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Θουρίου «Το Ελευθεροχώρι», ενώ την κατασκευή του δέντρου επιμελήθηκε ο Μορφωτικός Σύλλογος Θουρίου με τη στήριξη του Δήμου Ορεστιάδας και του Τοπικού Συμβουλίου του χωριού.

.