Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Με Stavento εγκαινιάζεται σήμερα η Ονειρούπολη στην Δράμα

Το συγκρότημα από την Αλεξανδρούπολη θα εμφανιστεί στην πρεμιέρα της καθιερωμένης πλέον γιορτής στην μακεδονική πόλη, όπου αναμένεται να πάνε μέσα στον μήνα και εκατοντάδες θρακιωτόπουλα
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη παιδική ευχή γίνεται πραγματικότητα στην πόλη της Δράμας. Το όνειρο και η μαγεία των Χριστουγέννων έτσι όπως την φανταστήκαμε στα παιδικά μας χρόνια, γίνεται πραγματικότητα από τις 4 Δεκεμβρίου.

Η φαντασμαγορία και το θέαμα που θα υπάρξει με την βοήθεια της τεχνολογίας, αλλά κυρίως η διάθεση εκατοντάδων νέων ανθρώπων που πλαισιώνουν εθελοντικά την εκδήλωση, θα δημιουργήσουν ένα ανεπανάληπτο γιορτινό κλίμα στη Δράμα.

Το χωριό του Άη Βασίλη ήρθε για να μείνει στις καρδιές μας έναν ολόκληρο μήνα. Η ονειρική... πολιτεία στην καρδιά της Δράμας δημιουργείται για να υποδεχθεί χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.

Όλη η Ελλάδα μιλά για την Ονειρούπολη Δράμας.
Η φετινή ονειρική διαδρομή ξεκινά την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου. Η Ονειρούπολη ανοίγει τις πύλες της την Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι. Τα εγκαίνια της Ονειρούπολης θα γίνουν στις 7:30 μ.μ. της ίδιας μέρας στον Δημοτικό κήπο, από το Δήμαρχο Δράμας Κυριάκο Χαρακίδη, ο οποίος θα παραδώσει το κλειδί της πόλης στον Άη Βασίλη, μέσα σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη συναισθήματα.

Μόλις έμαθαν για την γιορτή ο Κρόκο και ο Λίνο, έβαλαν τα καλά τους, ειδοποίησαν όλη την τρελοπαρέα, γέμισαν τις βαλίτσες τους με συναισθήματα, σκανταλιές και καλή διάθεση και εγκαταστάθηκαν στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης, και στις 17:00 θα υποδεχθούν τον κόσμο, που θα φτάνει από παντού για την έναρξη της μεγάλης γιορτής!!!

Η θεατρική ομάδα του Κέντρου Νεότητας, έφτασε από νωρίς στην πόλη και στις αποσκευές της είχε μια ιστορία… "Το παιδί με τη βαλίτσα…", που θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Ωδείο, στις 6:00 το απόγευμα.

Και καθώς θα νυχτώνει, η χαρά θα μεταμορφωθεί σε καταφύγιο, αυτό ακριβώς που σημαίνει και το όνομα των STAVENTO, που θα επιδιώξουν να ενώσουν χωρίς δισταγμούς ποικίλα μουσικά είδη και να καταργήσουν τις μουσικές ταμπέλες. Θα γεμίσει η πόλη μουσικές, κάτω από τον Χριστουγεννιάτικο ουρανό, στις 20:00 στην κεντρική σκηνή.

Η Ονειρούπολη θα είναι στην διάθεση των επισκεπτών καθημερινά με αμέτρητες δράσεις που έχουν προγραμματιστεί για φέτος.
 
.