Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Περιπετειώδης ληστεία με λεία 20.000 ευρώ στην Ξάνθη

Διέφυγαν οι δράστες, ενώ κατά την καταδίωξή τους από ζητάδες της Τροχαίας προκλήθηκε τροχαίο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αστυνομικών αλλά και μιας ανυποψίαστης οδηγού
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Έρευνες διεξάγονται από τις Αστυνομικές Αρχές, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) αγνώστων δραστών, οι οποίοι το Σάββατο (3-11-2011), το μεσημέρι, στην Ξάνθη, φορώντας κουκούλες full face και γάντια, εισήλθαν σε κατάστημα 33χρονου ημεδαπού επί της οδού Ανδρέου Δημητρίου και με την απειλή ενός πιστολιού και ενός μαχαιριού, αφαίρεσαν από συρτάρι αυτού, χρηματικό ποσό 20.000 ευρώ περίπου.

Ακολούθως επιβιβάστηκαν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Τους ληστές κατεδίωξαν ΖΗΤΑδες της Τροχαίας Ξάνθης, ωστόσο κατά λάθος προκάλεσαν τροχαίο ατύχημα χτυπώντας με ΙΧ αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά και οι δύο, αλλά και η οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου που είδε κυριολεκτικά τον...χάρο με τα μάτια της! Και οι 3 μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου για προληπτικούς λόγους έμειναν μάλιστα ένα βράδυ εκεί.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

.