Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Θρακιώτης παρουσίασε τη νέα φανέλα της Εθνικής Ελλάδος

Παρόντες οι διεθνείς και ο... Σάκης Ρουβάς στην εκδήλωση της Adidas, απών ο Τοροσίδης αλλά η περιοχή μας εκροσωπήθηκε επάξια, αφού Θρακιώτης ήταν ο παρουσιαστής της βραδιάς

                                ΠΟΙΟΣ;

Με απόλυτη λαμπρότητα, όπως άλλωστε αρμόζει στην Εθνική Ομάδα που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης πριν οκτώ χρόνια, πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας ενόψει Euro 2012.

Το «παρών» στην εκδήλωση που διεξήχθη στον πολυχώρο «Τhe HUB» στα Πετράλωνα έδωσαν σχεδόν όλοι οι διεθνείς, με την εξαίρεση φυσικά των παικτών του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ που είχαν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους για το Γιουρόπα Λιγκ. Έτσι, από την παρουσίαση έλειψε ο ξανθιώτης διεθνής Βασίλης Τοροσίδης, ωστόσο υπήρξε θρακιώτικη εκπροσώπηση, καθώς την εκδήλωση παρουσίασε ένας γνωστός αθλητικογράφος που κατάγεται από τις Φέρες, ο Γιώργος Θαναηλάκης του Mega και του Σπορ FM. Μάλιστα, γνωστός για το χιούμορ του, ο εβρίτης ζήτησε στην έναρξη της εκδήλωσης απ' όλους να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή για όλα τα... θύματα που άφησε πίσω της η Εθνική μας Ομάδα!

Από πλευράς παικτών παρόντες ήταν οι Νίκος Σπυρόπουλος, Γρηγόρης Μάκος, Κώστας Μήτρογλου, Λουκάς Βύντρα, Μιχάλης Σηφάκης, Σωτήρης Νίνης, Παντελής Καφές, Νίκος Λυμπερόπουλος, Κώστας Κατσουράνης και Γιώργος Καραγκούνης. Φυσικά, από την εκδήλωση δεν μπορούσε ν' απουσιάσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος, οι συνεργάτες του Λεωνίδας Βόκολος και Τάκης Φύσσας, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο πρόεδρός του «Γαλανόλευκου Φάρου» Νίκος Φλέκας, ενώ η έκπληξη ήταν η παρουσία του... Σάκη Ρουβά, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα διαφήμιση της φανέλας!

Η φανέλα έχει κατασκευαστεί από την εταιρεία αθλητικής ένδυσης «Adidas», που είναι ο επίσημος χορηγός της Εθνικής Ομάδας αλλά και της ΟΥΕΦΑ στην διοργάνωση του Euro 2012. «Εξαιρετική η νέα φανέλα! Ελπίζουμε να την αγαπήσετε όλοι σας, όπως κι εμείς. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο Euro και εύχομαι να είναι… γούρικη», τόνισε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της Εθνικής Γιώργος Καραγκούνης, ενώ από την πλευρά του ο Σοφοκλής Πιλάβιος συμπλήρωσε: «Αυτή η φανέλα που βλέπετε, όχι απλά θα ιδρώσει, αλλά θα... ματώσει. Αλλιώς δεν γίνεται τίποτα μεγάλο και τίποτα σημαντικό».

Όσο για τον Σάκη Ρουβάς έκανε την έκπληξη φορώντας την νέα φανέλα της Εθνικής Ομάδας και είπε με την σειρά του, αφού ξεσήκωσε πρώτα τους παρευρισκόμενους: «Είμαι κι εγώ θαυμαστής της Εθνικής ομάδας. Μας χρειάζεται όλους, όπως κι εμείς για να μας χαρίσει ψυχική ανάταση και δυνατές στιγμές. Όλοι μαζί σαν μία ομάδα πάμε για το Euro 2012. Και τι δεν θα έδινα για να είμαι μέσα στο γήπεδο μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της Εθνικής. Θα είναι όμως μαζί τους η σκέψη και η καρδιά μου, όπως κι όλων των Ελλήνων».


 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/