Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Δωρεά προϊόντων στο Πoλυκοινωνικό Αλεξνδρούπολης από σχολεία της Κύπρου

Πλεόνασμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης επέδειξαν τα σχολεία της Μεγαλονήσου, μετά την δωρεά που πραγματοποιήθηκε σε μια συγκινητική εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στην αυλή του 2ου Δημοτικού
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Πλεόνασμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης επέδειξαν σχολεία της Κύπρου, τα οποία σε μια συγκινητική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης, παρουσία φορέων και πολιτών, δώρισαν στο ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ του Δήμου Αλεξανδρούπολης τρόφιμα και άλλα αναλώσιμα είδη.


Τα προϊόντα, αξίας περίπου 5.000 ευρώ, ήταν μια προσφορά του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Καϊμακλίου Λευκωσίας στο πλαίσιο της αδελφοποίησης που πραγματοποιήθηκε στις 18 Μαρτίου 2011 στη Λευκωσία και θα ολοκληρωθεί στην Αλεξανδρούπολη στις 14 Μαΐου 2012.

Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της Λευκωσίας, κ. Μιχάλης Σταυράκης, η πρωτοβουλία τους αυτή έγινε με στόχο παροχή βοήθειας «ώστε να μην υπάρχει κανένα παιδί που να πεινάει στην Ελλάδα». Ταυτόχρονα η κίνηση αυτή προσβλέπει και στην ενίσχυση της τοπικής αγοράς, καθώς τα προϊόντα αγοράστηκαν από την Αλεξανδρούπολη.

Στην εκδήλωση παρέστη ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, ο πρόεδρος του ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ, κ. Παναγιώτης Ζητάκης, καθώς και αρκετοί φορείς, πολίτες και μαθητές της Αλεξανδρούπολης και της Λευκωσίας.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ευχαρίστησε θερμά τους συλλόγους των σχολείων για την γενναιόδωρη προσφορά τους, η οποία, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ξεπερνά τον συμβολικό της χαρακτήρα και αποτελεί μια πράξη ουσίας, καθώς οι ανάγκες είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Με τη σειρά του ο πρόεδρος του ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ, ευχαρίστησε και συνεχάρη τόσο τους γονείς όσο και τους μικρούς μαθητές που αφιέρωσαν χρόνο και προσπάθεια για να προσφέρουν στήριξη στους συνανθρώπους τους.

.