Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

«Ξεμπούκωσε» απέναντι στους Νέους η Skoda Ξάνθη

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση και τη διάθεση των παικτών του έμεινε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά τη νίκη με 6-0 κόντρα στην ομάδα των Νέων το μεσημέρι στο «Skoda Ξάνθη Arena»
     ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση και τη διάθεση των παικτών του έμεινε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά τη νίκη με 6-0 κόντρα στην ομάδα των Νέων που έγινε το Σάββατο (25/2) το μεσημέρι στο «SKODA Ξάνθη Arena».

Το «συγκρότημα» του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν καλύτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη με 6-0, με σκόρερ τους Νταρμπιόν, Καζάκη, Πλατέλλα, Μπαξεβανίδη, Μάνταλο και Μαρσελίνιο, δείχνοντας πως έχει βρει… απαντήσεις στο επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Ακρίτες.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 18’ ο Νταρμπιόν με κοντινό σουτ και στο 34’ ο Καζάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, παίρνοντας το… ριμπάουντ από άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βλαχοδήμου. Πέντε λεπτά αργότερα ο Πλατέλλας με προβολή διαμόρφωσε το 3-0 και στο 45’ ο Μπαξεβανίδης σημείωσε το 4-0.

Στην… επανάληψη ο Μάνταλος στο 69’ με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και σουτ με το αριστερό «έγραψε» το 5-0 και στο 75’ ο Μαρσελίνιο με δυνατό σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 6-0. Ωστόσο, στο 80’ ο Πόι με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ, είδε την προσπάθειά του να σταματάει στο δοκάρι.

SKODA Ξάνθη (α’ μέρος): Λυμπερόπουλος, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Τσουμάνης, Κομεσίδης, Ντάνι, Καζάκης, Νταρμπιόν, Βλαχοδήμος, Πλατέλλας, Βασιλακάκης.
SKODA Ξάνθη (β’ μέρος): Λοντίγκιν, Μπέρτος, Στάσιακ, Σταθάκης, Εντιμάρ, Φλίσκας, Μάνταλος, Σουάνης, Μαρσελίνιο, Πόι, Αλτιπαρμακόφσκι.

SKODA Ξάνθη Κ20: Ζαρόπουλος, Ρότσκος, Οξύζογλου, Τουργαΐδης, Τσαμούρης, Τορομανίδης, Ελληνίδης, Ράνος, Πασχαλάκης, Δουμάνης, Μπαρέττας. Έπαιξαν και οι: Αμουτζάκης, Μιγιάτοβιτς, Τσομπανόπουλος, Λάσπατζης, Γούλας, Σερίφ, Τσιτάκ, Κομήτης.

,