Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Απίστευτο! Έκλεψαν και άφησαν... απένταρη την αντιπεριφερειάρχη Έβρου

Η Γωγώ Νικολάουν έπεσε θύμα αετονύχη «κυρίου» με μακρύ χέρι και χωρίς... ευρώ στην κατοχή της, έσπευσε στην αστυνομία για να υποβάλει μήνυση κατ' αγνώστων

ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΕΣ
ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Απένταρη και με μια βαλίτσα στο χέρι έμεινε στο ΚΤΕΛ Αττικής η αντιπεριφερειάρχης Αλεξανδρούπολης κ. Νικολάου, η οποία έπεσε θύμα αετονύχη «κυρίου» με μακρύ χέρι.

Η αντιπεριφερειάρχης ταξίδεψε από τον Έβρο για Πελοπόννησο, με ενδιάμεσο σταθμό τα ΚΤΕΛ της Αττικής. Κατέβηκε από το λεωφορείο στον Κηφισό και, στη προσπάθειά της να σηκώσει τη βαλίτσα της, ένας κύριος προθυμοποιήθηκε να τη βοηθήσει. Εκείνη αρνήθηκε ευγενικά και έσκυψε να πάρει τα πράγματά της για να πάει στο απέναντι λεωφορείο.

Δεν πρόλαβε να κάνει δυο βήματα και αμέσως κατάλαβε ότι το πορτοφόλι της είχε κάνει φτερά από την τσέπη της.
Οι φόβοι της επιβεβαιώθηκαν διαπιστώνοντας ότι και ο ευγενής κύριος είχε γίνει καπνός. Έτσι, άφραγκη και αβοήθητη, κατέληξε με περιπολικό στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού, όπου έκανε μήνυση κατά αγνώστου. Από κει η αντιπεριφερειάρχης τηλεφώνησε σε φίλους της και κείνοι φρόντισαν να της βγάλουν από την Πελοπόννησο το εισιτήριο, ώστε να μπορέσει να κατέβει και να μην χάσει και το… συνέδριο.

Με περιπολικό, η κυρία Νικολάου επέστρεψε στον Κηφισό και με καθυστέρηση αρκετών ωρών ταξίδεψε για την Πελοπόννησο. Με άδειες τσέπες φυσικά…


Πηγή:  http://www.zougla.gr/