Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Πολύς ήλιος και... πολύς κόσμος στην συναυλία της Ελεονόρας Ζουγανέλη

Ένα μήνυμα αισιοδοξίας για μια μικρή ανάπαυλα από τα προβλήματα και τις δραματικές εξελίξεις στη χώρα, αποτελεί για φέτος το ξανθιώτικο καρναβάλι, όπως φάνηκε το μεσημέρι στην κοσμοπλημμυρισμένη πλατεία
          ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Ένα μήνυμα αισιοδοξίας για μια μικρή ανάπαυλα από τα προβλήματα και τις δραματικές εξελίξεις στη χώρα, αποτελεί το Ξανθιώτικο Καρναβάλι. Ξανθιώτες και επισκέπτες φαίνεται ότι έπιασαν το μήνυμα και γέμισαν την κεντρική πλατεία, βοηθούμενοι από την ηλιόλουστη μέρα.


Η συναυλία της Ελεονόρας Ζουγανέλλη συγκέντρωσε το νεανικό κοινό του Σαββάτου αλλά και αρκετό άλλο κόσμο. Η νεαρή ερμηνεύτρια – με κοντό και σε αποχρώσει μωβ- μαλί ενθουσίασε το κοινό με τα γνωστά της τραγούδια αλλά και με την γκάμα της φωνής της, χωρίς να λείψει καθόλου από τη σκηνή της πλατείας.

Κυκλοφοριακό χάος, όπως άλλοτε, επικράτησε σε όλους τους δρόμους (ιδιαίτερα στην περιοχή της Δημοκρίτου λόγω βλάβης στο φανάρι του Σίσυ) και η προσέλυση του κόσμου κρίνεται ικανοποιητική. Σίγουρα δεν είναι όπως προηγούμενες χρονιές –σύμφωνα με εκτιμήσεις της αγοράς- αλλά το κέφι παραμένει αμείωτο, όπως φάνηκε το βράδυ και τα ξημερώματα της Παρασκευής.





Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/