Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ξέχασαν οι επιμελητηριακοί της Ροδόπης τον πρώην πρόεδρό τους στο στερνό αντίο

Δεν συμμετείχαν στην κηδεία και τη νεκρώσιμη ακολουθία του Χάρη Τζαμπαζλή που έγινε στον Άγιο Γεώργιο Κομοτηνής 
      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Στην φωτογραφία ο εκλιπών Χάρης Τζαμπαζλής με την σύζυγό του Αθηνά στην βάφτιση της εγγονούλας του Χαράς ήταν από τις πιο πρόσφατες εξόδους πριν πάρει την αντίστροφη πορεία μέχρι το τέλος

Τελικά αυτή η πόλη είναι να απορείς πως σκέφτεται και ενεργεί ακόμη σε ανθρώπους που πρόσφεραν υπηρεσίες αλλά ξεχάστηκαν όταν λόγω συνταξιοδότησης αφού πέρασαν τα χρόνια βρέθηκαν στο περιθώριο. Έτσι ενώ πάρα πολλοί ήταν οι συμπολίτες που έδωσαν το παρόν τους στο τελευταίο αντίο του Χάρη Τζαμπαζλή, σημειώσαμε ηχηρές τοπικές απουσίες κυρίως των επιμελητηριακών αρχόντων αν και ο εκλιπών ήταν πρόεδρος επί σειρά ετών στο Εμπορικό και Βιομηχανικό επιμελητήριο Ροδόπης.

Όπως πληροφορηθήκαμε ο κ. Αγγελίδης έλειπε στην Αθήνα απ όπου επέστρεψε με την απογευματινή πτήση και δεν ήταν δυνατόν να παραυρίσκεται. Απέστειλε όμως σχετική συλλυπητήρια ανακοίνωση. Οι υπόλοιποι όμως δικαιολογούνται όλοι να απουσιάζουν; Να μην πει ούτε ένας κάποια στερνά λόγια για τον άνθρωπο που ως πρόεδρος μετά την μεταπολίτευση επί σειρά ετών στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο είχε αγωνιστεί για μια σειρά τοπικών θεμάτων που μετά πήραν σάρκα και οστά.


Πηγή:  http://www.xronos.gr/