Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ στη διεθνή έκθεση τουρισμού «Holiday and Spa» της Σόφιας

Στο πλαίσιο προβολής του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας έχει προγραμματιστεί σήμερα εκδήλωση με θέμα: «Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κάθε βήμα μια νέα εμπειρία»
      ΠΟΙΟΣ Ο ΟΜΙΛΗΤΗΣ;



Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ συμμετέχει στη διεθνή έκθεση τουρισμού «Holiday and Spa» που πραγματοποιείται στη Σόφια της Βουλγαρίας από χθες 16 έως τις 18 Φεβρουαρίου 2012.

Τη συμμετοχή της περιφέρειάς μας, το περίπτερο της οποίας βρίσκεται στο 2ο hall του εκθεσιακού κέντρου Inter Εχpo Center και λειτουργεί καθημερινά από τις 10πμ έως τις 7μμ, έχει αναλάβει η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας.

Στο πλαίσιο προβολής του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας ΑΜ-Θ έχει προγραμματιστεί εκδήλωση με ομιλητή τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, Γιάννη Ξανθόπουλο, και θέμα: «Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κάθε βήμα μια νέα εμπειρία».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 στην Αίθουσα Vihren και απευθύνεται στους τουριστικούς πράκτορες και τα ΜΜΕ της Βουλγαρίας, καθώς και σε κοινωνικούς φορείς της γειτονικής χώρας.

.