Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

Ηχητικό ντοκουμέντο από τον δράστη της ομηρίας: "Θα βγώ έξω με την καραμπίνα κι όποιον πάρει ο χάρος..."

Έσπευσε και μίλησε σε δημοσιογράφους που κατέγραψαν την συνομιλία και την έδωσαν στην δημοσιότητα, ενώ φτάσαμε μεσάνυχτα και το θρίλερ συνεχίζεται...
ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ
ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Περιμένω απαντήσεις, εννιά μήνες περιμένω", λέει ο 52χρονος Δημήτρης ο οποίος κρατά δύο ομήρους στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Helesi PLC στη βιομηχανική περιοχή της Κομοτηνής.


"Η εταιρεία με πέταξε στο δρόμο, θέλω να με ξανακάνουν άνθρωπο", είναι η κραυγή αγωνίας του ενόπλου ο οποίος απειλεί δύο εργαζόμενους της εταιρείας από την οποία απολύθηκε πριν από εννέα μήνες.

Τηλεφώνησε στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και συνομίλησε με το Δημήτρη Πώποτα και την Άρια Καλύβα για να γνωστοποιήσει το πρόβλημά του. "Ο ιδιοκτήτης δεν μου έχει δώσει την αποζημιώση μου εδώ και εννέα μήνες..." είναι η κραυγή αγωνίας του ενόπλου.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μας πυροβολεί στον αέρα. "Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω", μας λέει και προειδοποιεί: "Θα υπάρξουν άλλα δύο πτώματα και μετά θα βγω έξω με την καραμπίνα κι όποιον πάρει ο χάρος..."

Οι διαπραγματεύσεις των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. με τον ένοπλο, το όνομα του οποίου αποκαλύπτεται ότι είναι Δημήτριος Μανίκας συνεχίζονται.

Ο 52χρονος είναι πατέρας δύο παιδιών και κατά δήλωση του διαζευγμένος.

Αργά το βράδυ ο 52χρονος ζήτησε και έλαβε από την ομάδα των διαπραγματευτών ηρεμιστικά φάρμακα.


video platformvideo managementvideo solutionsvideo player


Πηγη:  http://www.protothema.gr/