Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Πανικός στην Πόλη από εκρηκτικό μηχανισμό σε σούπερ μάρκετ

Απενεργοποιήθηκε την τελευταία στιγμή, μία ημέρα μετά την ισχυρή έκρηξη στην ίδια πόλη, κοντά στα γραφεία του κόμματος Ερντογάν

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Πανικός προκλήθηκε στην περιοχή Μπάγτζιλαρ στην Κωνσταντινούπολη, από τον εκρηκτικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί σε σούπερ-μαρκετ.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος βρήκαν μια ύποπτη σακούλα και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία. Πυροτεχνουργοί που έφτασαν στην περιοχή, διαπίστωσαν πως μέσα στη σακούλα υπήρχε ένας εκρηκτικός μηχανισμός που ήταν έτοιμος να εκραγεί. Αμέσως τον απενεργοποίησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εκρηκτικός μηχανισμός, θα ενεργοποιούνταν με το κινητό τηλέφωνο που ήταν τοποθετημένο μέσα στη σακούλα. Τώρα οι αστυνομικοί από την συνδεσμολογία προσπαθούν να βρουν τα ίχνη των δραστών.

Οι αστυνομικές αρχές εκφράζουν τον προβληματισμό τους για την αυξανόμενη τρομοκρατική δράση, καθώς την Πέμπτη είχε εκραγεί βόμβα έξω από τα γραφεία του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης στην Κωνσταντινούπολη όπου είχαν τραυματιστεί 16 άνθρωποι. Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη αυτής της επίθεσης.

 
Πηγή:  http://www.onalert.gr/