Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Εκτακτο: υπέκυψε στα τραύματα της η 17χρονη που πήδηξε από το μπαλκόνι στην Ξάνθη

Ανεπισήμως λέγεται ότι τσακώθηκε με τους γονείς της, ωστόσο υπήρξε καταγγελία στο διαδίκτυο για ηρωίνη που έβαλε κάποιος στο ποτό της και την έκανε να θολώσει και να βουτήξει στο κενό

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Υπέκυψε στα τραύματά της η νεαρή που πήδηξε από το μπαλκόνι την Κυριακή του Καρναβαλιού στην Ξάνθη, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες καθώς ιατρικώς δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως.

Πίσω από την πτώση στο κενό της άτυχης κοπέλας υπάρχει σύμφωνα με την Αστυνομία, οικογενειακή διένεξη. Ειδικότερα, οι πληροφορίες του XanthiPress.gr αναφέρουν ότι o καυγάς με τους γονείς προέκυψε με αφορμή το Καρναβάλι, η κοπέλα αντέδρασε έντονα και έκανε "βουτιά θανάτου" από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου της πολυκατοικίας.

Κατά την πρόσκρουση υπέστη σοβαρό τραύμα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Ξάνθης κλινικά νεκρή. Εκεί οι γιατροί κατάφεραν να επαναφέρουν την καρδιακή λειτουργία και διακομίστηκε διασηληνωμένη στο Νοσοκομείο της Καβάλας, χωρίς ποτέ να ανανήψει ο εγκέφαλός της.

Πάντως, όπως αναφέρει η Φωνή της Ξάνθης, ο φημολογούμενος διαπληκτισμός που είχε η κοπέλα με τους γονείς της δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, καθώς όπως πληροφορείτε η εφημερίδα, η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης πραγματοποιεί ακόμα έρευνες για να δέσει την υπόθεση. Η νεαρή κοπέλα δυστυχώς δεν άντεξε στα τραύματα που της επέφερε η μοιραία πτώση και υπέκυψε σήμερα το απόγευμα.

Αυτό που προκαλεί όμως αίσθηση είναι η καταγγελία κάποιου kostas που αναφέρει επί λέξει: "lipon den 3ero pios ta elege afta alla ine olla psemata i kopela itan filimou kai o aderfostis kolitos giafto zviste aftin tin malakia. kai den ixe malosi me tou gonis stis kapios apo tous pelates sto EM-BAR-GO ixe vali iroini sto poto".