Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Τρεις ώρες μετά τη λήξη της ομηρίας, ο Νίκος Ευαγγελάτος κοιμάται τον... ύπνο του δικαίου και θεωρεί ότι το στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής θρίλερ συνεχίζεται

Η ώρα είναι 3.30 τα χαράματα και παρόλα αυτά το δημοφιλές "Newsit" εξακολουθει να αναφέρει ως πρώτο θέμα ότι "δίχως τέλος είναι το θρίλερ στην Κομοτηνή"
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ
ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ, ΤΙ ΤΟ
ΑΦΗΣΕ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ;



Ο Νίκος Ευαγγελάτος, που επιστρέφει μέσω Σκάι στην τηλεόραση και το παίζει εσχάτως μέγας δάσκαλος της δημοσιογραφίας, εξακολουθεί στο δημοφιλές site "newsit" να γράφει τέτοια ώρα, περασμένες 3.30 τα χαράματα, ότι η ομηρία στην Κομοτηνή είναι σε πλήρη εξέλιξη. Τι κι αν αυτή ολοκληρώθηκε από τις 12.40πμ, δηλαδή πριν τρεις ώρες. Εκείνος εξακολουθεί ακόμα και αυτήν την στιγμή να δηλώνει το αντίθετο, όπως μπορείτε να δείτε σε μεγαλύτερη ανάλυση και παρακάτω.

Ως πρώτο θέμα στο newsit εμφανίζεται αυτή τη στιγμή η συγκεκριμένη εικόνα, με το κείμενο που για τελευταία φορά ανανεώθηκε στις 22.50, όταν πράγματι η ομηρία ακόμα δεν είχε τελειώσει. Όμως αν προσεκτικά δείτε επάνω, θα παρατηρήσετε ότι αυτό είναι πρώτο θέμα αυτήν της στιγμή, δηλαδή στις 3.33πμ της 2ας Μαρτίου.

Και το ερώτημα είναι απλό: αφού προφανώς δεν πληρώνει για να έχει βάρδια να κάθεται νύχτα και να ανανεώνει ειδήσεις, δεν σκέφτηκε ότι το συγκεκριμένο θέμα ΔΕΝ έπρεπε να το αφήσει πρώτο, καθώς θα μπορούσε να υπάρξει εξέλιξη μέσα στο βράδυ και αυτός και το site του να εκτεθούν πολλαπλά; Και όχι τίτποτα άλλο, γράφει και ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Αν ήταν έτσι οι συνεχείς ενημερώσεις...