Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Συμβαίνει τώρα: στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης ο δράστης, στο Νοσοκομείο Κομοτηνής οι δύο όμηροι

Ανεπιβεβαίωτο αν πράγματι χρειάστηκε η επέμβαση των ΕΚΑΜ, όπως φημολογείται έντονα ή αν παραδόθηκε από μόνος του ο δράστης μετά τις πολύωρες διαπραγματεύσεις και αφού πήρε τα... χάπια του
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Πριν λίγο οδηγήθηκε στο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης ο 52χρόνος Δημήτρης Μανίκας που από τη μία το μεσημέρι κρατούσε ως ομήρους υπάλληλους στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Helesi PLC, στη Βιομηχανική Περιοχή της Κομοτηνής.


Άλλες πληροφορίες λένε ότι χρειάστηκε επέμβαση των ΕΚΑΜ και άλλες πως ο δράστης παραδόθηκε από μόνος του μετά από τις πολύωρερς διαπραγματεύσεις, λίγο πριν τη μία τη νύχτα. Νωρίτερα ο Δημήτρης Μανίκας είχε ζητήσει μεταξύ άλλων να του φέρουν οι αστυνομικοί τα ψυχοφάρμακά του. Ήταν και το μόνο γνωστό αίτημά του που έγινε αποδεκτό, καθώς φρόντισαν να του τα προσκομίσουν δύο αστυνομικοί, ενώ τότε είχε σχεδόν καταρρεύσει.

Οι υπάλληλοι που υπήρξαν όμηροι για περίπου 12 ώρες είναι σώοι και ασφαλείς και διακομίζονται στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο για προληπτικούς κυρίως λόγους. Στο νοσοκομείο παραμένουν νοσηλευόμενα και δύο από τα τρία θύματα του δράστη, που τους πυροβόλησε κατά την έναρξη της ομηρίας.

Αυτή την ώρα στον χώρο του εργοστασίου της Helesi γίνεται επισταμένη έρευνα των αρχών και αποτίμηση των καταστροφών.


.