Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Πήγαν να κλέψουν μηχανάκι από την αυλή της Αστυνομίας Ξάνθης!

Συνελήφθησαν μια 41χρονη γυναίκα και δυο νεαροί ηλικίας 16 και 18 ετών, που δεν θα μας προξενούσε εντύπωση αν ήταν... Πόντιοι (όμως δεν είναι...)

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Συνελήφθησαν την Τετάρτη (29-2-2012) το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 41 (γυναίκα), 18 και 16 ετών, για παραβίαση φύλαξης αρχής, απείθεια, εξύβριση, απειλή και αντίσταση. Ο 16χρονος κατηγορείται επιπλέον για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, ενώ η σχετική δικογραφία για τους άλλους δύο περιλαμβάνει το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης.

Ειδικότερα, οι τρεις ημεδαποί προσπάθησαν να αφαιρέσουν ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, από προαύλιο χώρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, όπου φυλάσσονται τα ανευρεθέντα - κλεμμένα μοτοποδήλατα, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς που επιχείρησαν να τους συλλάβουν. Κατά την προσπάθεια της σύλληψής τους, αφού προέβαλαν αντίσταση, απειλώντας και βρίζοντας αυτούς, ο 16χρονος προξένησε φθορές σε υπηρεσιακό όχημα και στην τζαμαρία της εισόδου του Αστυνομικού Μεγάρου, ενώ οι άλλοι δύο τραυμάτισαν ελαφρά έναν αστυνομικό.

Σημειώνεται, ότι σε βάρος της 41χρονης εκκρεμεί μια (1) καταδικαστική απόφαση.

Ο 16χρονος αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ οι υπόλοιποι οδηγήθηκαν ενώπιόν της.