Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Περίεργες καταγγελίες κατά Στυλιανίδη από τον ένοπλο δράστη της ομηρίας στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής

"Με έφαγαν οι σκατορουφιάνοι, υπάρχει off shore, ψάξτε για Ευριπίδη Στυλιανίδη", είπε με δυο λόγια στην συνέντευξή του ο Δημήτρης Μανίκας 

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Απρόσμενη τροπή πήρε η υπόθεση της ομηρίας στην Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής έπειτα από την συνομιλία που είχε ο δράστης Δημήτρης Μανίκας με δημοσιογράφους της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς και τα λεγόμενα του δράστη, που όπως παραδέχτηκε κάνει χρήση ηρεμιστικών εδώ και καιρό η πρώην εργοδοσία της Helesi τον έχει απαξιώσει σε απίστευτο βαθμό αφού όχι μόνο τον απέλυσε άδικα αλλά τον άφησε και απλήρωτο από χρήματα που νομίμως ο ίδιος δικαιούται. Ετσι ο ίδιος έφτασε σε σημείο να μη μπορεί να δει τα παιδιά του, να πληρώσει το δάνειο για το υποθηκευμένο σπίτι του ενώ όπως ανέφερε ακόμη και τρόφιμα αγόραζε με πιστωτική κάρτα.

Ο ίδιος εξαπέλυσε κατηγορίες εναντίον συναδέλφων του τους οποίους αποκάλεσε “σκατορουφινάνους” που τον “έφαγαν” και εξαιτίας τους απολύθηκε αλλά και εναντίον της εργοδοσίας αφού όπως ανέφερε στην συνέντευξη χρησιμοποιεί off shore εταιρεία για διάφορες χρηματικές συναλλαγές ενώ έκπληξη προκάλεσε και η αναφορά του ονόματος του πρώην υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών και βουλευτή της περιοχής μας Ευριπίδη Στυλιανίδη ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα του δράστη, έχει συναλλαγές με τους ιδιοκτήτες της εταιρείας.

Τι από όλα αυτά είναι αλήθεια και τι μύθευμα μένει να αποδειχθεί μέσω της Δικαιοσύνης όταν με το καλό λήξει αυτή η υπόθεση με αίσιο αποτέλεσμα για όλους τους εμπλεκόμενους. Αλλωστε, αρμόδιος υφυπουργός και στον τομέα αυτό είναι επίσης βουλευτής της περιοχής μας, ο Γιώργος Πεταλωτής..

 
Πηγή:  http://rodopinews.gr/