Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ελλείψει υπουργού Δημ. Τάξεως μετά την παραίτηση Παπουτσή, το θέμα της ομηρίας στην Κομοτηνή χειρίστηκε ο... Πεταλωτής

Ο υφυπουργός Δικαιοσύνης ξενύχτησε στο γειτονικό του υπ. Προστασίας του Πολίτη παρέα με τον υφυπουργό Μ. Όθωνα παρακολουθώντας όσα έγιναν, παράλληλα φυσικά με τα του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο το θρίλερ απέδειξε ότι ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος πρέπει ΑΜΕΣΑ να διορίσει υπουργό 
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Η πολύωρη ομηρία στην Κομοτηνή βρήκε ως γνωστόν το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη... ακέφαλο, αφού ο Χρήστος Παπουτσής έχει παραιτηθεί από την Καθαρά Δευτέρα για να θέσει υποψηφιότητα για την αρχηγεία του ΠΑΣΟΚ.

Αυτός ήταν και ο λόγος που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο (κομοτηναίος) υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Πεταλωτής μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός έφυγε εσπευσμένα από την Βουλή και μετέβη στο υπουργείο Δημοσίας Τάξης, που βρίσκεται δίπλα από αυτό της Δικαιοσύνης.

Για αρκετές ώρες ο Πεταλωτής βρέθηκε εκεί και σε πολιτικό επίπεδο ενημερώνονταν για τα της επιχείρησης από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, μαζί φυσικά με τον καθύλιν αρμόδιο υφυπουργό  Προστασίας του Πολίτη Μανώλη Οθωνα. Βέβαια, στα ενδιάμεσα προφανώς ασχολούνταν και με τα εσωκομματικά τους, όπως αποκαλύπτεται από το κείμενπ των 7 λοχαγών του ΠΑΣΟΚ που διέρρευσε το βράδυ.

Σε κάθε περίπτωση, το θρίλερ στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής απέδειξε ότι δεν πρέπει να παραταθεί άλλο το κενό που υπάρχει στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου προστασίας του Πολίτη. Είναι κρισιμότατο υπουργείο για την ασφάλεια της χώρας για να μένει χωρίς επικεφαλής. Για αυτό και ο Λουκάς Παπαδήμος πρέπει να παρακάμψει τις όποιες διαφωνίες Παπανδρέου και Σαμαρά, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που λέγεται ότι υπάρχουν, ώστε εντός της ημέρας να ανακοινώσει τον νέο υπουργό Προστασίας του Πολίτη...


.