Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

Νέα ανακοίνωση της Ξάνθης: αυτή τη φορά για τους διαιτητές

«Εξασφαλίστε μας ίση μεταχείριση», ζητά η ομάδα της Θράκης που σπανίως ολοκληρώνει εδώ και μερικές αγωνιστικές αναμέτρηση με 11 παίκτες
         ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ


Ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητά ίση μεταχείριση από τους διαιτητές, εξέδωσε η Ξάνθη με αφορμή τις πολλές κόκκινες κάρτες που έχουν αντικρίσει παίκτες της στα τελευταία παιχνίδια.

Η αποβολή του Κομεσίδη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν η πέμπτη στα επτά πιο πρόσφατα ματς της ακριτικής ομάδας. Ο Αριστείδης Πιαλόγλου, πρόεδρος της ΠΑΕ, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα του Περιστερίου ότι η απόφαση του διαιτητή Μήτσιου ήταν σωστή, πρόσθεσε όμως ότι η Ξάνθη δεν έχει στους τελευταίους αγώνες ίση μεταχείρηση με τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας.

Αυτό τονίζει ουσιαστικά και στην ανακοίνωσή της που εκδόθηκε τη Δευτέρα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης


«ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ε.Π.Ο.

Υπόψη: Προέδρου, Κου ΠΙΛΑΒΙΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ

ΠΡΟΣ ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗ - Μέλος της Κ.ΕΔ.,
Κο ΔΟΥΡΟ ΓΙΩΡΓΟ

Στα τελευταία 5 από τα 7 παιχνίδια η Skoda Ξάνθη έχει αγωνιστεί, για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με παίκτη λιγότερο. Είναι σίγουρο ότι το γεγονός είναι τυχαίο.

Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι σε αυτά τα 5 παιχνίδια, οι αντίπαλες ομάδες έπρεπε να είχαν αγωνιστεί με 1 και 2 παίκτες λιγότερους με πρώτες και δεύτερες κάρτες που ποτέ δεν δόθηκαν.

Σίγουρα η Skoda Ξάνθη δεν είναι η σκληροτράχηλη και «βρώμικη» ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Επειδή στο finish του πρωταθλήματος παίζονται πολλά, (νωπές οι μνήμες των πρόσφατων γεγονότων της περασμένης χρονιάς), ΖΗΤΑΜΕ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.

Έχετε την υποχρέωση να μας την εξασφαλίσετε, εάν κόπτεστε για ένα τίμιο πρωτάθλημα.

ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο.»

.