Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Περιοδεία στο Μεγάλο Δέρειο από τον (αποχωρούντα) πρόξενο Σαρνίτς

ΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ… ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ;)

       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Ο πρόξενος Μουσταφά Σάρνιτς έκανε την προσευχή της Παρασκευής στο Μεγάλο Δέρειο

Το ευρισκόμενο στον δήμο Σουφλίου του Έβρου χωριό του Μεγάλου Δερείου φιλοξένησε ιδιαίτερους καλεσμένους. Αυτοί που επισκέφτηκαν το Μεγάλο Δέρεο ήταν ο πρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς, οι υποπρόξενοι Αντνάν Οζτούρκ και Γκιουρλέρ Γκιουρσόι, ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ο πρόεδρος του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο πρόεδρος της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν, οι δημοτικοί σύμβουλοί Σουφλίου Νετσμετίν Μπεκίρ και Αχμέτ Μολλά, ο πάρεδρος Μεχμέτ Τσιλιγγίρ και ο πρόεδρος του ιδρύματος Διαφύλλαξης του Τεκέ της Ρούσας Αχμέτ Καραχουσείν.


Ο πρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς έκανε την προσευχή της Παρασκευής στο Μεγάλο Δέρειο.Σήμερα τον πρόξενο Μουσταφά Σάρνιτς που βρέθηκε στο Μεγάλο Δέρειο με χωρικούς τον συνόδεψαν οι υποπρόξενοι Αντνάν Οζτούρκ και Γκιουρλέρ Γκιουρσόι, ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ο πρόεδρος του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη (DEB) Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο πρόεδρος της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν μαζί με τους οποίους έκαναν την προσευχή της Παρασκευής.


Πηγή:  http://tourkikanea.gr/