Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Γενική είσοδος στον αυριανό αγώνα Πανθρακικού - Θρασύβουλου

Η ΠΑΕ δίνει 50 δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους, υπενθυμίζει ότι η είσοδος σε παιδιά κάτω των 14 ετών είναι δωρεάν και όρισε προσιτή τιμή εισιτηρίου για το αυριανό ματς

     ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ;


Προσιτή τιμή (10 ευρώ) εισιτηρίου όρισε ο Πανθρακικός για τον αγώνα με τον Θρασύβουλο.

Η ακριτική ομάδα ενημέρωσε ότι η πώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής θα ξεκινήσει στις 12:00 το μεσημέρι και αυτά θα τιμώνται προς 10 ευρώ, καθώς η ΠΑΕ γνωρίζει τις οικονομικές και όχι μόνο δυσκολίες που υπάρχουν στην περιοχή.

Επίσης, έκανε γνωστό ότι: «Θα διαθέσει από τα γραφεία της, την Τετάρτη 28 Μαρτίου (ώρες λειτουργίας 10:00 – 12:00), 50 εισιτήρια σε ανέργους. Απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας καθώς και της κάρτας ανεργίας. Θυμίζουμε πως η είσοδος για όλους τους μαθητές έως 14 ετών είναι δωρεάν.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο, ενημερώνει πως στη θύρα 1 θα υπάρξει ξεχωριστή είσοδος για τους κατόχους διαρκείας της συγκεκριμένης θύρας.

Τέλος, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης αποφασίστηκε:

Στο γήπεδο δεν θα επιτραπεί εισαγωγή πανό πλακάτ ή άλλων αντικειμένων που το περιεχόμενο τους προσβάλει τον εθνικό ύμνο, έχουν αντιεθνικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Κατά την είσοδο των φιλάθλων η σωματική έρευνα θα είναι ενδελεχής και σχολαστική και σε κάθε περίπτωση κατοχής απαγορευμένων αντικειμένων (πυροτεχνημάτων, βεγγαλικών, κροτίδων κτλ) θα εφαρμόζεται αυστηρά η νομοθεσία».


.