Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στον Έβρο και δυο ημέρες πριν έρθει στην Θράκη για επίσκεψη ο υπουργός Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη, πραγματοποίησε την Τρίτη 27 Μαρτίου και ώρα 13:15 στο γραφείο του, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, στο πλαίσιο περιοδείας του στον Έβρο. Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνοδευόταν από τον Διοικητή Α΄ Στρατιάς, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Γκίνη, τον Διοικητή Δ΄ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγο Αθανάσιο Τσέλιο και τον Διοικητή της XII Μ/Κ ΜΠ «ΕΒΡΟΥ», Υποστράτηγο Δημήτριο Γκαγκαστάθη.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ εξέφρασε τη συγκίνησή του για την παρουσία του στην πόλη και αναφέρθηκε στις εμπειρίες που αποκόμισε κατά τη διάρκεια της θητείας του, ως Διοικητής της XII Μ/Κ ΜΠ «ΕΒΡΟΥ», τις οποίες χαρακτήρισε πολύτιμες, καθώς τον βοήθησαν να ανταπεξέλθει στον απαιτητικό ρόλο της σημερινής του θέσης.
Από πλευράς του ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης τόνισε ότι ο Έβρος είναι ένας νομός συνυφασμένος με το στρατό και εξήρε για μια ακόμη φορά την πολύπλευρη και ευεργετική παρουσία του στα δρώμενα της περιοχής. Ακόμη, ο κ. Λαμπάκης ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους που υπηρέτησαν στην περιοχή για την άψογη συνεργασία τους με την τοπική αυτοδιοίκηση για το συμφέρον του τόπου και των πολιτών του.

.