Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Υπό παύση ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων, που έφαγε 18 μήνες φυλάκιση από το Πλημμελειοδικείο

Πανηγυρίζει ο "Μαχητής", που είχε ανοίξει κόντρα με την δημοτική αρχή του Βασίλη Τσολακίδη και αισθάνεται δικαιωμένος από την εξέλιξη αυτή


  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Πριν αλέκτωρ λαλήσει, το «πρωτοπαλίκαρο» του Τσολακίδη που μας απειλούσε και μας συκοφαντούσε με στόχο την ποδηγέτηση του τοπικού τύπου, έφαγε την πρώτη «καμπάνα» από το Πρωτοδικείο Ξάνθης.
Όπως αποδείχτηκε από την διαδικασία της δίκης στο Τριμελές Πρωτοδικείο Ξάνθης την περασμένη Τρίτη, ο νυν Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων Γιώργος Σίσκος διέπραξε τα σοβαρά και ατιμωτικά αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και ψευδορκίας με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με 18 μήνες φυλακή αλλά και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων!!!

Τι σημαίνει αυτό;

-Ότι έφτασε η ώρα του Θύμιου Σώκου, δηλαδή του πράσινου Υπερπεριφερειάρχη που στη συγκεκριμένη περίπτωση δύσκολα μπορεί να «σώσει» πλέον τον «σύντροφό» του, αφού τα ατιμωτικά αδικήματα που έχει διαπράξει, αυτοδικαίως οδηγούν σε προσωρινή τουλάχιστον ΠΑΥΣΗ των καθηκόντων του, τον νυν Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αβδήρων!

Επισημαίνεται ότι την είδηση μολονότι την αποκάλυψε το blog του «Μαχητή» από την Τετάρτη, τα υπόλοιπα ΜΜΕ στη μεγάλη τους πλειοψηφία, δεν έγραψαν ούτε μια λέξη... για ευνόητους λόγους, ενώ την καταδίκη σχολίασε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δήμο Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Αβδήρων με το ερώτημα:
«Είναι στα πλαίσια της πολιτικής που πρεσβεύετε κ. Δήμαρχε Αβδήρων, να παραμένει στη θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑ Αβδήρων και να αναθέτει χιλιάδες ευρώ σε εκδότες και συγγενικά πρόσωπα Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης σας;».


Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/