Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Απίστευτο: ο Δερμεντζόπουλος τάζει διορισμούς που... αναβλήθηκαν

Μπορεί να ανεστάλη ακόμα και η ανακοίνωση αποτελεσμάτων για το Πρόγραμμα Κοινωνικής Εργασίας, ωστόσο το πολιτικό του γραφείο παίρνει τηλέφωνα σε υποψηφίους για να τους ανακοινώσει ότι διορίστηκαν με δική του παρέμβαση!!!
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Ο παλαιοκομματισμός σε όλο του το μεγαλείο! Όπως αναφέρει η piazza, το πολιτικό γραφείο του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ. στον Έβρο, Αλέκου Δερμεντζόπουλου (με την δικιά του εντολή βεβαίως) ξεκίνησε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να τηλεφωνεί!!!

Αυτή τη φορά σε υποψήφιους του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας για το Δήμο Σουφλίου. Τα αποτελέσματα αναμένονταν να ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα, αλλά ο υποψήφιος βουλευτής τα γνωρίζει και τηλεφωνεί ήδη στους επιτυχόντες για να τους ενημερώσει. Τους... λέει μάλιστα ότι έχουν πετύχει και με δικιά του παρέμβαση!!!

Αυτό που δεν πρόλαβε να πληροφορηθεί για να γράψει η Piazzadelpopolo αλλά το αναφέραμε εδώ στο ThrakiLive είναι η απόφαση του υπουργείου Εργασίας με απόφαση του ΑΣΕΠ να υπάρξει 12ήμερη αναστολή σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τα Προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας και να μην υπάρξουν ανακοινώσεις. Οπότε ο Δερμεντζόπουλος εκτέθηκε διπλά, αφού τηλεφωνεί σε άτομα αδιόριστα ακόμα, τα οποία ΔΕΝ μπορούν να επιβεβαιώσουν ΑΝ αυτό που τους ισχυρίζεται ο "κωλοτούμπας" βουλευτής είναι αλήθεια ή όχι.

Η Piazza  υποστηρίζει ότι ο λαός του Έβρου δεν τρώει κουτόχορτο και οι παλαιοκομματικές συνήθειες δεν περνάνε πλέον. "Φαίνεται ότι τα μηνύματα που έρχονται στον Αλέκο Δερμεντζόπουλο δεν είναι καλά και όχι μόνο χάνει την πρωτιά …αλλά όπως φαίνεται και την εκλογή του!". Αυτό υποστηρίζει το blog, αν και εμείς δεν πιστεύουμε ότι τιθεται θέμα μη επανεκλογής του, ειδικά αν επιβεβαιωθεί το σενάριο για τέσσερις βουλευτές της ΝΔ στον Εβρο. Το σίγουρο όμως είναι ότι χάνει την ψυχραιμία του και υποπίπτει σε πολλαπλά φάουλ, γιατί και η μη πρωτιά θα είναι αποτυχία...

Θυμηθείτε εδώ:  Ντροπή: Αναστέλλουν τις ανακοινώσεις για την Κοινωφελή Εργασία ώστε να μην δυσαρεστήσουν τους ψηφοφόρους