Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Κρίση στους Ανεξάρτητους Έλληνες με την διαφοροποίηση του μειονοτικού τους υποψήφιου από την επίσημη γραμμή

Ο  Καμμένος άδειασε από τα Γιάννενα τον υποψήφιο βουλευτή Ξάνθης Ιρφάν Μεχμέτ Αλί που υποστήριξε ότι η περίφημη τροπολογία για τα αυθαίρετα αποκαθιστούσε αδικίες σε βάρος της μειονότητας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Ενοχλήθηκε αλλά απέφυγε να απαντήσει πλήρως ο Πάνος Καμμένος, από τα Ιωάννινα, όπου βρέθηκε, στην ερώτηση του IoanninaPress.gr για τη διαφορροποίηση του υποψήφιου βουλευτή Ξάνθης Ιρφάν Μεχμέτ Αλή σε σχέση με την τροπολογία για την έκπτωση των αυθαιρέτων των Μουσουλμάνων της Θράκης.


Μια μέρα νωρίτερα ο υποψήφιος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Ξάνθη είχε εκφράσει την άποψη ότι η τροπολογία αποκαθιστά την αδικία σε βάρος της μειονότητας για τον αποκλεισμό από τις οικοδομικές άδειες, πριν το 1995, σε αντίθεση με την άποψη του κόμματος, ότι ότι η τροπολογία δεν δικαιολογείται.
Ερωτηθείς στα Ιωάννινα από το IoanninaPress.gr ο Πρόεδρος του κόμματος έδειξε την ενόχλησή του για την ερώτηση και απέφυγε να μπει στην ουσία την υπόθεσης λέγοντας ότι πρόκειται για υποψήφιο που δεν προέρχεται από πολιτική οικογένεια και έκανε ένα λάθος, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο τη διαφορετική του άποψη.

Επί λέξει δήλωσε: "Να πάρετε τους παλιούς βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να σας τα λένε σωστά. Είναι άνθρωποι από την κοινωνία που θα κάνουν και λάθη." σημείωσε και εν συνεχεία επιτέθηκε στο δημοσιογράφο που απεύθυνε την ερώτηση και απομακρύνθηκε άμεσα από τους δημοσιογράφους.





Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/