Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Δεν τα κατάφερε το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης στον ημιτελικό του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Βόλεϊ

Ηττήθηκε με 2-1 από το Ελληνικό Κολέγιο Θεσσαλονίκης στον ημιτελικό που θεωρήθηκε πρόωρος των Σχολικών Αγώνων στην Δράμα


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Δικαιολογώντας το τίτλο του πρόωρου τελικού, διεξήχθη σήμερα στην Δράμα ο αγώνας μεταξύ του 3ου Γ.Ε.Λ. Αλεξανδρούπολης και του Ελληνικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης . Τελικός νικητής η ομάδα της Θεσσαλονίκης με σκορ 2-1.


Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός, με υψηλή ποιότητα και τελικά να κρίνεται στο τάι μπρέικ που τελείωσε με 16-14 για το Ελληνικό Κολέγιο Θεσσαλονίκης και την ομάδα της Αλεξανδρούπολης να διαμαρτύρεται για παράβαση στον τελευταίο πόντο... (μετά από άμυνα η μπάλα έδειξε να ακουμπά στην οροφή του γηπέδου)


Αναλυτικά: Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης μπήκε δυνατά στο πρώτο σετ και προηγήθηκε με σκορ 8-7, 16-15, μόνο σε ένα σημείο του αγώνα προηγήθηκε το Κολλέγιο 19-18 αλλά μετά η Αλεξανδρούπολη συνέχισε δυνατά 22-19 και 25-20. Στο δεύτερο σετ οι παίκτες της Αλεξανδρούπολης χαλάρωσαν ενώ το Κολλέγιο βελτιώθηκε και έδειξε ένα άλλο πρόσωπο και προηγήθηκε 6-3, 11-5, 14-6, 20-11, 23-12 και 25 -13. Στο τρίτο και τελευταίο σετ το Κολλέγιο με ένα εκπληκτικό Τζιουμάκα προηγήθηκε σε όλη την διάρκεια, 6-4, 10-7, 13-11, 13-13, 14-14 και τελικό 16-14 με ξέφρενους πανηγυρισμούς των παικτών του.


Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης: Τζιουμάκας Γεώργιος, Παπάζογλου Αθανάσιος, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Γκρεμπεννικ Γιαροσλάβ, Ηλίας Θεοδόσης, Κόκκινος Ευάγγελος, Καρασαββίδης Βασίλειος, Κοντοκώστας Κωνσταντίνος, Σαλτίδης Φώτιος, Κουτσονίκας Ευάγγελος, Ιωαννίδης Ιωάννης, Μαστοράκης Σταύρος Προπονητής: Ιωαννίδης Κώστας 

3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης: Γκαρνέτας Παναγώτης, Παντίρης Νικόλαος, Κεσκίνης Άνθιμος, Κασάμπαλης Σταύρος, Γιαννακίδης Σωτήριος (λίμπερο), Μαυροβόλτσος Χρ., Αλεξανδρόπουλος Κωνσταντίνος, Κοντοστάθης Γρηγόριος, Καβαρτζής Ιωάννης, Γκίνης Νικόλαος (λίμπερο), Δαλδαβερένης Αναστάσιος, Χατζόπουλος ΔημήτριοςΠροπονητής: Γκαρνέτας Χρήστος. Αρχηγός Αποστολής: Κούτκας Νίκος. 

Διαιτητές: Θεμελής Μιχαήλ - Καλατζής Νίκος .

Η ομάδα των μαθητών του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης θα αγωνιστεί αύριο το πρωί στον μικρό τελικό του πρωταθλήματος για την κατάκτηση της 3ης θέσης.




Πηγή:  http://lepetalex.blogspot.com/