Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ποιος είναι ο νομός της Θράκης που αναδεικνύεται... βασιλιάς στο πρωκτικό σεξ; Οι κάτοικοί του γουστάρουν όσο κανείς άλλος την "πίσω πόρτα"...

Σύμφωνα με την Google, οι χρήστες του ίντερνετ στο συγκε-κριμένο νομό "γκουγκλάρουν"
πιο συχνά τις λέξεις "πέος" και
"πρωκτικό" σε σχέση με οποιον-δήποτε άλλο νομό της χώρας
ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ


Σε βασίλισσα του πορνό αναδεικνύεται η Πάτρα αλλά και ο νομός Ροδόπης σύμφωνα με στοιχεία έρευνας της Google αλλά και του site erotic.gr που σχετίζονται με αναζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου.


Η έρευνα έγινε σε χρήστες του διαδικτύου από την Ελλάδα και με τα στοιχεία που υπάρχουν μπορεί να γίνει μια χαρτογράφηση των σεξουαλικών προτιμήσεων ανά περιοχή.

Οι χρήστες από την Πάτρα έχουν πέσει με τα μούτρα στο πορνό όπως δείχνει η Google κι έτσι μπορεί να ανακηρυχθεί σε Porn Queen of Greece.

Από κοντά είναι και το Ηράκλειο που αναζητά με μανία πορνό στο διαδίκτυο γράφοντας τις ανάλογες λέξεις που κατέγραψε η Google.

Στις αναζητήσεις sex toys έρχονται πρώτοι οι Αθηναίοι και ο νομός Αττικής ενώ ακολουθεί η Θεσσαλονίκη.

Όμως το ενδιαφέρον είναι στις πιο “ιδιαίτερες” αναζητήσεις που αναδεικνύουν και τις σεξουαλικές προτιμήσεις των χρηστών στις συγκεκριμένες περιοχές.
Η περιοχή της Ελλάδας με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο strapon (ομοίωμα πέους σε ζώνη) είναι ο νομός Αχαϊας και ακολουθεί το Ηράκλειο, η Αττική και στο τέλος η Θεσσαλονίκη.

Η Πάτρα είναι πρώτη και στα βίτσια με τις αναζητήσεις των αρχικών BDSM (σαδομαζοχιστικά όργια) να παίρνει φωτιά στην Αχαϊα και να ακολουθείται από το Ηράκλειο, την Αττική και τη Θεσσαλονίκη.

Το Ηράκλειο έρχεται πρώτο στη λέξη “blowjob” (στοματικό σεξ) ενώ η Πάτρα ακολουθεί με τη Θεσσαλονίκη να έρχεται τρίτη και την Αθήνα τέταρτη.

Στη λέξη “πέος” πρώτος νομός είναι η Ροδόπη και ακολουθεί η Κέρκυρα, το Ηράκλειο, η Αχαϊα, η Θεσσαλονίκη και η Αττική.

Όσο για το “πρωκτικό” σύμφωνα με τη google, τα πρωτεία έχει πάλι η Θράκη με την Κομοτηνή. Ακολουθούν το Καρπενήσι, η Δράμα, ο Βόλος, το Ρέθυμνο, η Κέρκυρα, η Κοζάνη, η Λάρισα, η Καλαμάτα και το Ηράκλειο.

Στις άλλες αναζητήσεις για λέξεις όπως «Δονητές», «Ομοιώματα», «Fleshlight», κλπ, η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη έχουν τα πρωτεία με την περιφέρεια να ακολουθεί.

.