Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Επίσκεψη μαθητών στην προπόνηση της Ξάνθης

Τους μαθητές του 2ου Λυκείου της πόλης υποδέχθηκαν χθες Τετάρτη στις εγκαταστάσεις των Πηγαδίων ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης και ο τεχνικός διευθυντής της ακριτικής ομάδας Γιάννης Παπαδημητρίου
      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Τους μαθητές του 2ου Λυκείου Ξάνθης υποδέχθηκαν την Τετάρτη(25/04) στις εγκαταστάσεις των Πηγαδίων ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής της ακριτικής ομάδας.


Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Γιάννης Παπαδημητρίου απάντησαν στις ερωτήσεις των μαθητών και συζήτησαν μαζί τους διάφορα θέματα που τους απασχολούσαν σχετικά με την ομάδα της πόλης.

Στην αίθουσα διδασκαλίας που υπάρχει στις εγκαταστάσεις, οι νεαροί μαθητές είχαν τη δυνατότητα να κάνουν τις δικές τους ερωτήσεις στους ανθρώπους της ομάδας και αυτοί είχαν όλη την καλή διάθεση για να τους λύσουν τις όποιες απορίες.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, οι ποδοσφαιριστές επιδόθηκαν σε ασκήσεις προθέρμανσης, τρέξιμο και δίτερμα. Ο Λάζαρος Γκατζολάρι συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, δείχνοντας πως ξεπερνά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί με το οστικό οίδημα.

Λίγο αργότερα, οι ποδοσφαιριστές έκαναν την καθιερωμένη προπόνηση που είναι η προτελευταία πριν το... γενναίο ρεπό που θα τους δώσει ο Ουζουνίδης.

Η επόμενη προπόνηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στη συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν για τις επόμενες πέντε μέρες - γεμίζοντας τις μπαταρίες τους.