Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Μετά το κράξιμο, πληροφορίες για άνοδο Σαμαρά στον Έβρο!

Αφού τον κράξαμε κανονικότατα για τον αποκλεισμό της Θράκης από τις περιοδείες του, έσκασε πριν λίγο η πληροφορία ότι ελήφθη σήμερα απόφαση να έρθει τελικά ο πρόεδρος της ΝΔ στον Έβρο
ΠΟΤΕ; ΠΟΥ; ΔΕΙΤΕ 
ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ



Στον Έβρο θα κλείσει την προεκλογική της εκστρατεία η ΝΔ και πιο συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη, καθώς ο πρόεδρος της Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με πληροφορίες της Piazza del Popolo, θα πραγματοποιήσει ανοικτή πολιτική εκδήλωση την Παρασκευή 4 Μαΐου.


Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, ενώ η κινητοποίηση έχει ξεκινήσει από σήμερα!

Η απόφαση πάρθηκε το πρωί της Πέμπτης, καθώς οι επιτελείς της Συγγρού, ψάχνανε που θα κλείσει η προεκλογική εκστρατεία, μετά την μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στο Πεδίο του Άρεως. Αποφασίστηκε η Αλεξανδρούπολη, γι’ αυτό και ακυρώθηκε η επίσκεψη του εκπροσώπου της ΝΔ την Κυριακή στην πρωτεύουσα του Έβρου.

Γεγονός είναι ότι ο Μιχελάκης, όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, θα έρθει μόνο σε Ροδόπη και Ξάνθη την Κυριακή, μία ημέρα μετά την άνοδο Βενιζέλου. Όλα δείχνουν ότι ο Έβρος έμεινε απέξω γιατί σχεδιάζουν στη ΝΔ να κλείσει με ομιλία στον ακριτικότερο νομό της Ελλάδος (και τον πιο βολικό από πλευράς ΝΔ, αφού εκεί το κόμμα πάει καλύτερα σε σχέση με Ροδόπη και Ξάνθη)...

.