Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Επιτυχίες για το βόλει της Κομοτηνής

Οι παγκορασίδες της ΑΕ Κομοτηνής προκρίθηκαν στα ημιτελικά του StarVolley και παίζουν αγώνα σήμερα στις 9.00 το πρωί!!!

      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Το βόλει της Κομοτηνής στέλνει το δικό της ελπιδοφόρο μήνυμα, πως όταν υπάρχει θέληση και αγάπη για το άθλημα, αργά ή γρήγορα οι επιτυχίες έρχονται. Τα κορίτσια της Κλαίρης Κωνσταντινίδου συμμετέχουν στο δεύτερο τουρνουά STAR VOLLEY στις εγκαταστάσεις του Ατέρμωνα στον Άγιο Παντελεήμονα Κιλκίς και πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις.

Στον πρώτο αγώνα της διοργάνωσης οι ¨Κιτρινόμαυρες¨ επικράτησαν του Πυργέα Πύργου με 2-1 ενώ στη συνέχεια επικράτησαν του Δημόκριτου Μυγδωνίας με 2-1. Η συνέχεια ήταν ανάλογη καθώς τα κορίτσια της Κομοτηνής στον 3ο αγώνα του τουρνουά κέρδισαν τον ΣΠΑ Καρδίτσας με 2-0 σετ και έκαναν το 3/3. Στον αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα με την ΧΑΝΘ ηττήθηκαν με 2-0 ωστόσο πέρασαν στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή Ιωαννίνων στις 09:00 το πρωί της Μ.Πέμπτης.

Παράλληλα τα ευχάριστα μηνύματα για το χώρο του βόλει συνεχίστηκαν καθώς το πιο ευχάριστο γεγονός ήταν η κλήση δύο παιδιών από την ομάδα της ΑΕΚ στις Εθνικές ομάδες. Πρόκειται για την Γιανναράκη Ευδοκία στην Εθνική ομάδα κορασίδων και τον Χατζηβλασίου Αργύρη στην Εθνική ομάδα παίδων και θα συμμετέχουν στην προετοιμασία τους στην Πτολεμαίδα την άλλη εβδομάδα. Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους προπονητές τους.

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/