Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Ο κομοτηναίος πρώην Α/ΓΕΣ Φράγκος στο Επικρατείας της ΝΔ;

Ο Θρακιώτης στρατηγός, που αποπέμφθηκε από τον Στρατό εντελώς ξαφνικά με τις έκτακτες κρίσεις που έγιναν πριν την παραίτηση Παπανδρέου και εν μέσω φημών ότι ετοιμάζονταν... πραξικόπημα, συναντήθηκε πριν λίγο με τον Αντώνη Σαμαρά
  ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ;

Υποψήφιος με τη ΝΔ ο Φραγκούλης Φράγκος;Ο πρώην Α/ΓΕΣ συναντήθηκε με το πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ,για να συζητήσουν τα προβλήματα των στρατιωτικών.

Μετά από το τέλος της συνάντησης ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε : «Συζητήσαμε με τον επ.Αρχηγό ΓΕΣ Στρατηγό Φράγκο για το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και των Σωμάτων Ασφαλείας σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο. Αισθάνομαι την ανάγκη να πω, ότι θα δώσουμε μάχη προκειμένου να αποκλειστούν άλλες μισθολογικές περικοπές. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Γιατί τους έχουμε ανάγκη ως Έθνος. Αλλά, και γιατί και εκείνοι πρέπει να αισθάνονται ότι υπάρχει πρόνοια για αυτούς, και ότι η πολιτεία αναγνωρίζει τις θυσίες που κάνουν καθημερινά για την Ελλάδα. ».

Ο Σαμαράς εκτιμά το Φράγκο και οι πληροφορίες τον θέλουν στο Επικρατείας.

Ο Α. Σαμαράς γνωστοποίησε τη συνάντηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, όπου και έγραψε ότι συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και των Σωμάτων Ασφαλείας, σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ότι θα δώσουμε μάχη προκειμένου να αποκλειστούν άλλες μισθολογικές περικοπές. Αυτό πρέπει να σταματήσει, γιατί τους έχουμε ανάγκη ως Έθνος, αλλά και γιατί κι εκείνοι πρέπει να αισθάνονται ότι υπάρχει πρόνοια για αυτούς» τόνισε ο κ. Σαμαράς, επισημαίνοντας πως η Πολιτεία αναγνωρίζει τις θυσίες που κάνουν καθημερινά για την Ελλάδα.


Πηγή:  http://www.onalert.gr/