Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Ξανά στο προσκήνιο ο Ντέμης Νικολαΐδης

Η ΑΕΚ έρχεται διαρκώς αντιμέτωπη με νέα χρέη, ωστόσο ο αλεξανδρουπολίτης είναι αποφασισμένος να βρει νέα έσοδα ώστε να βγάλει τον «Δικέφαλο» από το αδιέξοδο
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Η ΑΕΚ έρχεται διαρκώς αντιμέτωπη με νέα χρέη, ωστόσο ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι αποφασισμένος να βρει νέα έσοδα ώστε να βγάλει τον «Δικέφαλο» από το αδιέξοδο.

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, εκτός της πρόσφατης δανειοδότησης που κατάφερε να εξασφαλίσει για την «Ένωση» ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, έχει ξεκινήσει την αναζήτηση για χρηματοδότες, οι οποίοι θα προσφέρουν νέα έσοδα που θα οδηγήσουν την ομάδα στην οικονομική εξυγίανση.

Ο Νικολαΐδης φέρεται μάλιστα να βρίσκεται σε επαφές με εταιρεία η ο οποία θα αναλάβει την χορηγία της ΑΕΚ για την επόμενη τριετία, ωστόσο το όνομα της δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό καθώς ο πρώην πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, δεν θέλει να διαρρεύσει τίποτα μέχρι την οριστική συμφωνία.

Παράλληλα, ο Ντέμης Νικολαΐδης προσπαθεί να πετύχει όσο το δυνατόν καλύτερους διακανονισμούς μπορεί για την ΑΕΚ όσον αναφορά τα χρέη της προς το δημόσιο, με στόχο να είναι όλα αυτά έτοιμα μέχρι τις 25 Απριλίου, ημέρα που έχει οριστεί η Γενική Συνέλευση της «Ένωσης».

.