Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Αποκλειστικό: ετοιμάζει τηλεόραση με Μαρινάκη ο Χατζηνικολάου


Ο εβρίτης εκδότης της Real News βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού για να αναλάβει το στήσιμο ενός νέου μεγάλου καναλιού

          ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Η δυναμική είσοδος του Βαγγέλη Μαρινάκη στον χώρο των ΜΜΕ, για την οποία πολύ μελάνι έχει χυθεί τελευταία, δεν εξαντλείται μόνο με τη στήριξη της νέας εβδομαδιαίας εφημερίδας του Γιάννη Κουρτάκη “Παραπολιτικά” που θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο Σάββατο. Ο γνωστός εφοπλιστής και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να ενδιαφέρεται να επεκτείνει τις δραστηριότητές του και στον χώρο της τηλεόρασης, εκεί από όπου αποχώρησε ουσιαστικά, όταν πήρε διαζύγιο από τον ΣΚΑΪ και τον Γιάννη Αλαφούζο (με τον οποίο πλέον βρίσκεται στα μαχαίρια, ειδικά από τότε που ανέλαβε ο Αλαφούζος το τιμόνι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός).

Οι φήμες θέλουν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να αναζητά τηλεοπτική συχνότητα, με επικρατέστερη αυτή του Channel 9 που ανήκει στον Δημήτρη Κοντομηνά, ενώ εκείνος που αναμένεται να σηκώσει δημοσιογραφικά το βάρος της νέας προσπάθειας είναι ο εβρίτης Νίκος Χατζηνικολάου και η ομάδα που έμεινε άστεγη μετά το λουκέτο στο Alter. O εκδότης της Real News άλλωστε, δεν κρύβει ότι του λείπει η τηλεόραση, από την οποία και έγινε ευρύτερα γνωστός, χωρίς φυσικά τυχόν επάνοδός του στο γυαλί να σημαίνει την αναβολή των σχεδίων για web tv από τον όμιλο Real.

Ενδεικτικό του φλερτ ανάμεσα σε Μαρινάκη και Χατζηνικολάου, οι οποίοι συνέφαγαν σε γνωστό αθηναϊκό εστιατόριο το περασμένο Σάββατο, είναι το γεγονός ότι χθες ο Real FM μετέδωσε ζωντανά από το Καραϊσκάκη τον αγώνα Ολυμπιακός – Σάλκε, παρόλο που έχει περιορισμένο αθλητικό πρόγραμμα. Αντιθέτως, με εντολή Μαρινάκη δεν επετράπη σε συνεργείο του Σκάι να μπει και να μεταδώσει ραδιοφωνικά τον συγκεκριμένο αγώνα, παρόλο που ο Σκάι το απογεύματα και τα σαββατοκύριακα μετατρέπεται ουσιαστικά σε αθλητικό σταθμό, με αποτέλεσμα την εξέλιξη του αγώνα να μεταδίδουν οι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στο… στούντιο.