Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Μεγάλη νίκη Πανθρακικού κόντρα στον Θρασύβουλο στο τέλος

Ο Παπουλής λυτρωτής, πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης...

ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


Με ένα τέρμα του Παπουλή με κεφαλιά πέντε λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης λυτρώθηκε ο Παμθρακικός, που πέτυχε σπουδαία νίκη με 1-0 επί του Θρασύβουλου. Έτσι, σημαδεύθηκε από επιτυχία η επιστροφή του Εμίλιο Φερέρα στον πάγκο σε εντός έδρας αγώνα της ομάδας της Κομοτηνής, που πήρε ένα πολίτιμο τρίποντο στην προσπάθεια που θα κάνει για επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα.

Με τη νίκη αυτή ο Πανθρακικός διατήρησε το αήττητο που έχει στην έδρα του, αφού έχει πετύχει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία με τα Τρίκαλα. Ο Πανθρακικός πέτυχε γκολ έπειτα από τρεις αγώνες, αλλά θα πρέπει να βελτιωθεί και στους εκτός έδρας αγώνες, αρχής γενομένης από το τοπικό ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου με την Δόξα στην Δράμα.

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Περπερίδης, Τζωρτζιόπουλος, Βαγγελόπουλος, Μαρσελάο, Σίμωσης, Ζησόπουλος, Ρομπέρ, Σουλτανίδης, Νατσούρας, Αρσενιέβιτς.


Θρασύβουλος: Σιδεράκης, Παπαθανασίου (35' λ.τρ. Παπαζούδης), Βαλεριανός, Κολοτούρος, Πεκέ, Μουστογιάννης, Ζαχαρόπουλος, Λανγκλέ, Ζώνας, Παληγεώργος, Μουστογιάννης.

Η αυλαία της 9ης αγωνιστικής θα πέσει την Δευτέρα με τρεις αναμετρήσεις. Στην Καρδίτσα η τοπική Αναγέννηση θα υποδεχθεί την Βέροια, στην Κρήτη ο ΟΦΗ θα παίξει με την Δόξα Δράμας και στο γήπεδο του Αιγάλεω θα αναμετρηθούν ο Εθνικός με τον Λεβαδειακό.

Τα αποτελέσματα στους άλλους αγώνες που έγιναν παράλληλα με τον αγώνα Πανθρακικού - Θρασύβουλου έχουν ως εξής: Παναιτωλικός- Εθνικός Αστέρας 2-0, Καλλιθέα- ΠΑΣ Γιάννινα 0-3, Ιωνικός- Πιερικός 2-1, Διαγόρας- Αγροτικός Αστέρας 2-2, Ηλιούπολη- Τρίκαλα 2-0,




ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 9 αγώνες)

1. ΠΑΣ Γιάννινα 25
2. Παναιτωλικός 20
__________________________
3. ΟΦΗ 19*
4. Διαγόρας 17
5. Αγροτικός Αστέρας 15
6. Πανθρακικός 13
__________________________
7. Θρασύβουλος 12
8. Δόξα Δράμας 12*
9. Ηλιούπολη 12
10. Ιωνικός 11
11. Αναγέννηση Καρδίτσας 10*
12. Εθνικός Αστέρας 10
__________________________
13. Τρίκαλα 10
14. Πιερικός 8
15. Βέροια 8*
16. Λεβαδειακός 7*
__________________________
17. Εθνικός 5*
18. Καλλιθέα 5

* ΟΦΗ, Δόξα Δράμας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Βέροια, Λεβαδειακός και Εθνικός έχουν ένα ματς λιγότερο.


Επόμενη αγωνιστική (10η)

Σάββατο (20/11):  Δόξα Δράμας- Πανθρακικός
Κυριακή (21/11):  Αναγέννηση Καρδίτσας- Παναιτωλικός,  Βέροια- Καλλιθέα,  ΠΑΣ Γιάννινα- Ιωνικός,  Πιερικός- Διαγόρας,  Λεβαδειακός- Ηλιούπολη,  Τρίκαλα- Αγροτικός Αστέρας
Δευτέρα (22/11):  Εθνικός Αστέρας- ΟΦΗ,  Θρασύβουλος- Εθνικός