Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Οι θρακιώτες που σφυρίζουν στα εθνικά πρωταθλήματα

Ο Μπιτσίδης στο Εργοτέλης - Ολυμπιακός

Θρακιώτικη τριπλέτα στο Ιωνικός - Πιερικός

Ποιοι σφυρίζουν Ξάνθη και Πανθρακικό;


Για μια ακόμα φορά την φετινή περίοδο ο διαιτητής του Συνδέσμου Διαιτητών Θράκης Δημήτρης Μπιτσίδης ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να μετέχει στην τριπλέτα αγώνα του Ολυμπιακού. Ο κομοτηναίος θα βρίσκεται στην Κρήτη ως δεύτερος βοηθός διαιτητή στην αναμέτρηση του Εργοτέλη με τους ερυθρόλευκους, την οποία θα διευθύνει ο Αθανάσιος Γιάχος του Συνδέσμου Χίου. Πρώτος βοηθός θα είναι ο Πέτρος Τρύφωνος (Δράμας) και παρατηρητής ο Γιώργος Αμυγδαλής (Σερρών).

Την κρίσιμη αναμέτρηση της Ξάνθης στην Κέρκυρα θα σφυρίξει ο Χρήστος Μήτσιος του Συνδέσμου Διαιτητών Ηπείρου. Θα έχει ως βοηθούς τον Δημήτρης Τάτσης από την Ήπειρο και ο Ιορδάνης Δημητριάδης Καστοριάς. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Κομίνης Θεσπρωτίας και παρατηρητής διαιτησίας ο Χριστόφορος Ζωγράφος του Συνδέσμου Αθηνών. Ο κερκυραίος Τάσος Κάκος θα σφυρίξει το ντέρμπυ της αγωνιστικής ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και ο Δημήτρης Θάνος από την Θεσπρωτία την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Λάρισα.

Στην Football League αμιγώς θρακιώτικη θα είναι η διαιτητική τριπλέτα στην αναμέτρηση Ιωνικός - Πιερικός, που θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου. Τον αγώνα θα σφυρίξει ο Γιώργος Κυριαζίδης του Συνδέσμου Έβρου, έχοντας ως βοηθούς τον Κουλα Χασάν (Ξάνθης) και τον Σωτήρη Λιώλια (Έβρου). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Χρήστος Σφήκας (Ανατολικής Αττικής), ενώ ο παρατηρητής που θα βαθμολογήσει τις επιδόσεις των τριών θρακιωτών θα είναι ο Γεράσιμος Γεροντής του Συνδέσμου Αθηνών.

Την ίδια ώρα, στην σημαντική αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Θρασύβουλο στην Κομοτηνή θα σφυρίζει ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Μακεδονίας. Πρώτος βοηθός θα είναι ο Ιωάννης Σταμάτογλου του Συνδέσμου Καβάλας και δεύτερος ο Νικόλαος Σάββας Σερρών. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ευάγγελος Κιοτζένης της Καβάλας και παρατηρητής ο Θεόδωρος Γκαϊτατζής του Συνδέσμου Δράμας.
Τέλος, στην δεύτερη κατηγορία της Football League, δηλαδή στην πρώην Γ' Εθνική, η μόνη θρακιώτικη αναφορά σε διαιτητικό επίπεδο έχει να κάνει με τον ορισμό του Γιώργου Ουζουνίδη από τον σύνδεσμο Εβρου στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας Σερρών και την ΑΕΛ Καλλονής, τον οποίο θα σφυρίξει ο Χρήστος Τσαλουχίδης του Συνδέσμου Κιλκίς.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/