Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Θρακιώτης ο "γκαντέμης" της διακοπής του Εργοτέλης - Ολυμπιακός

Το ματς παίχτηκε για το πρώτο ημίχρονο αλλά διεκόπη οριστικά λόγω της βροχής

ΕΝΑΣ ΘΡΑΚΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ




Ο Κομοτηναίος διαιτητής Μπιτσίδης, που είχε οριστεί δεύτερος βοηθός διαιτητή στην αναμέτρηση. Υπενθυμίζεται ότι και στον προηγούμενο αγώνα του Ολυμπιακού που είχε οριστεί πριν δυομισι εβδομάδες, στον αγώνα κυπέλλου Ηλιούπολη - Ολυμπιακός, άνοιξαν οι ουρανοί και αναβλήθηκε και εκείνος λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.

Αυτή τη φορά ο αγώνας δεν αναβλήθηκε εξαρχής, αλλά ο διαιτητής Γιάχος από την Χίο τον διέκοψε στο ημίχρονο και ενώ το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής ήταν 0-0. Αρχικά ζήτησε ολιγόλεπτη διακοπή και βγήξκαν κάτι πιτσιρίκια με σκούπες να μαζέψουν τα νερά, πράγμα αδύνατον, όπως αποδείχθηκε μισή ώρα μετά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο πέτυχε γκολ ο Ξανθιώτης Τοροσίδης για τον Ολυμπιακό που ακυρώθηκε κακώς ως οφσάιντ με υπόδειξη του Κομοτηναίου Μπιτσίδη. Θρακιώτικο το γκολ, Θρακιώτικη και η ακύρωσή του όμως.

Μετά την διακοπή, επιρκατεί μπάχαλο με το πότε θα διεξαχθεί το δεύτερο ημίχρονο. Βάσει Κανονισμού πρέπει να γίνει αύριο, αλλά αυτό αποκλείεται λόγω εκλογών. Οπότε; Μένει να αποφασίσει η Σούπερ Λίγκα.