Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Στις 3.00μμ ο Πανθρακικός φιλοξενεί τον Θρασύβουλο στην Κομοτηνή

Μοναδικός στόχος η νίκη. Πρεμιέρα του Φερέρα σε επίσημο εντός έδρας αγώνα

ΠΟΙΟΙ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ; ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ



Μια καινούργια αρχή θέλει να κάνει ο Πανθρακικός στο πρωτάθλημα της Football League. Kαθώς μετά την πρόσληψη του Εμίλιο Φερέρα στην τεχνική ηγεσία των "πρασίνων", η ομάδα επιδιώκει ένα σερί νικών, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο (15:00 ΔΑΚ Κομοτηνής)!

Ο Βέλγος τεχνικός είχε την ευκαιρία να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος και να τους περάσει στοιχεία της δικής του φιλοσοφίας και για το πώς πρέπει να αγωνίζεται η ομάδα. Το ευχάριστο για τον Βέλγο προπονητή είναι ότι το σύνολο των ποδοσφαιριστών του ξεπέρασαν τα όποια προβλήματα τραυματισμών και βρίσκονται στη διάθεση του. Μοναδική απουσία για τον Πανθρακικό είναι ο Μάνουελ Λόπες που έχει τιμωρηθεί με μια αγωνιστική λόγω συμπλήρωση κίτρινων καρτών και η ομάδα είχε αποφασίσει να εκτίσει την ποινή στον συγκεκριμένο αγώνα.

Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Ανδριόλας, Κουτσόπουλος, Βαγγελόπουλος, Μπαρμπούδης, Κανωτίδης, Ζησόπουλος, Ρεκλείτης, Νατσούρας, Παπουλής, Καζάκης, Σουλτανίδης, Σίμωσης, Μαρσέλο, Ρομπέρ, Περπερίδης, Τζιωρτζιόπουλος, Αρσενίεβιτς και Πάγκαλος.

Ο Θρασύβουλος ταξιδεύει στην Κομοτηνή με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο προπονητής της ομάδας της Φυλής, Αντώνης Μανίκας μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής παίκτες: Σιδεράκης, Θωμόπουλος, Παπαθανασίου, Βαλεριάνος, Κακαράς, Παπαζούδης, Ζώνας, Κολοτούρος, Μίχος, Φρίμπονγκ, Πεκέ, Λανγκλε, Ζαχαρόπουλος, Μπενίσκος, Ντελγκάδο, Κατσίκης, Μουστογιάννης, Παληγεώργος. Εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Βασιλείου, Πρίπου, ο τραυματίας Κωστάκης, ο Χατζηγιαννακός λόγω ίωσης και για αγωνιστικούς λόγους οι Τσούτσουρας, Σερέπας, Καρράς, Αντωνίου, Τσιλιγγίρης.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης του συνδέσμου Μακεδονίας , έχοντας ως βοηθούς τους κυρίους Σταματόγλου (Καβάλας) και Σάββα (Σερρών). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Βαγγέλης Κιοτζένης.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/