Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Θρακιώτης κοντράρει τον Ψινάκη στην σταυροδοσία του Δήμου Αθηναίων

Μπορεί ο γνωστός μάνατζερ να πρωτεύει στο Κολωνάκι, ωστόσο αυτός είναι πρώτος σε Παγκράτι και Νέο Κόσμο. Στέλνει μάλιστα και πανηγυρικά sms.

                    ΔΙΑΒΑΣΤΕ
                    ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Μόνο στην παράταξη Κακλαμάνη φαίνεται να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τους σταυρούς που συγκεντρώνουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Αθηναίων.

Πρώτος, κατά πληροφορίες, στο πρώτο διαμέρισμα (Κολωνάκι γαρ) ο τηλεμάνατζερ Ηλίας Ψινάκης και ακολουθούν ο Ν. Αβραμίδης και, τρίτος, ο πρώην δήμαρχος Θ. Μπεχράκης.

Στο δεύτερο διαμέρισμα (Παγκράτι, Ν. Κόσμος) προηγείται ο Ν. Βαφειάδης (σύμφωνα με τα νικητήρια SMS που ο ίδιος στέλνει) και ακολουθούν Βάσια Τριφύλλη, Β. Κορομάντζος και Α. Προμπονάς. Στο «μικρό» τρίτο διαμέρισμα (Πετράλωνα, Θησείο) προηγείται ο Λ. Σκιαδάς και ακολουθεί η Ειρήνη Βαγγελάτου. Στο τέταρτο (Σεπόλια, Ριζούπολη) οι πληροφορίες αναφέρουν κατά σειρά τους Χρ. Τεντόμα. Τόνια Κανελλοπούλου, Α. Παπαδάκη, Θ. Καλομοίρη, Μαρία Καραγιάννη.

Στο πέμπτο (Πατήσια) αναφέρονται οι Γ. Δημόπουλος, Ε. Κολλάτος, Νίκη Αραμπατζή. Στο έκτο (Κυψέλη, Αγ. Παντελεήμονας) οι Δ. Κωνσταντάρας, Φ. Ιγνατίου, Γ. Κατσαρός, Κατερίνα Κατσαμπέ, Δ. Παπαδόγγονας, Π. Αβραμόπουλος. Στο «μεγάλο» έβδομο διαμέρισμα (Αμπελόκηποι, Γουδή) οι Μαρία Τζομπανάκη, Α. Σπυράκος, Αννα Βερούλη, Χρ. Ακριτίδης, Ε. Καλαμπόκας, Α. Καφέζας.

Προϋπόθεση για να εκλεγούν όλοι οι παραπάνω είναι να επικρατήσει την ερχόμενη Κυριακή ο συνδυασμός Κακλαμάνη. Επικρατεί αγωνία στα «πρωτοκλασάτα» στελέχη καθώς με το νέο σύστημα κάθε διαμέρισμα εκλέγει τους δικούς του συμβούλους. Ομως οι μικρότεροι συνδυασμοί εκλέγουν τον επικεφαλής και τους συμβούλους που αναλογούν εκεί που έχουν περισσότερες ψήφους.

Υπάρχει λοιπόν πιθανότητα στο 2ο διαμέρισμα να εκλέξουν εκπρόσωπο ταυτοχρόνως η Ανοιχτή Πόλη, η Λαϊκή Συσπείρωση και ο Γ. Αμυράς, οπότε να μείνουν εκτός ισάριθμοι σύμβουλοι της πλειοψηφίας.

Από την παράταξη Καμίνη εμφανίζονται να προηγούνται σε σταυρούς οι Μαρία Κουβέλη, Αννα Φιλίνη, Φ. Δραγούμης, Εύα Κοντοσταθάκου, Π. Μπέης και Α. Τομπάζης. Από τη Λαϊκή Συσπείρωση εκτός του Ν. Σοφιανού εκλέγονται πιθανόν οι Στ. Λάμπρου και Μ. Δανδουλάκης, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να προκύψει ακόμη μία έδρα στο 4ο διαμέρισμα εάν τη χάσει η Ανοιχτή Πόλη, η οποία τότε θα εκπροσωπείται μόνον από την Ελένη Πορτάλιου. Ο Ν. Μιχαλολιάκος εκλέγεται στο 6ο διαμέρισμα και ο Π. Κωνσταντίνου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) μάλλον στο 3ο


Πηγή:   http://www.enet.gr/