Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Δράση ξανά σε λίγες ώρες στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα

Στις 3.00μμ η 9η αγωνιστική, μετά το ρεπό της περασμένης εβδομάδας λόγω εκλογών

Το πρωτοπόρο Σουφλί παίζει στις Κρηνίδες. Εντός Ορφέας Ξάνθης και Εχίνος. Εκτός Εθνικός Αλεξ/πολης, Σάπες και Εύμοιρο. Ρεπό το Κόσμιο

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Μετά το ρεπό λόγω των εκλογών, οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Δ΄ Εθνικής επιστρέφουν στα γήπεδα! Σήμερα Σάββατο (13 Νοέμβρη) θα πραγματοποιηθεί η 9η αγωνιστική με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις Κρηνίδες, όπου ο τοπικός Κεραυνός υποδέχεται τον Έβρο Σουφλίου, που είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα! Οι Εβρίτες δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα και στοχεύουν στην κατάκτηση της νίκης, που θα τους διατηρήσει στην κορυφή με σημαντική διαφορά από τους ανταγωνιστές τους! Ο έτερος εκπρόσωπος του Έβρου, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης φιλοξενείται από την ΑΕ Πιερέων .

Στον Γάζωρο, ο τοπικός Εθνικός υποδέχεται την Ελπίδα Σαπών, με την ομάδα του Χαριτόπουλου να επιδιώκει τη νίκη για να διατηρήσει το θετικό σερί. Η έτερη ομάδα της Ροδόπης, ο ΠΑΟΚ Κοσμίου έχει αυτήν την αγωνιστική ρεπό.

Δύσκολες αποστολές έχουν οι ομάδες της Ξάνθης, καθώς ο Ορφέας υποδέχεται την Προσοτσάνη, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ενώ ο Εχίνος Σπορ υποδέχεται τον Νέστο Χρυσούπολης. Τέλος η ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου ταξιδεύει στην Πετρούσα με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα!


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

ΑΕ Πιερέων-Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Ορφέας Ελευθερούπολης-Πανδραμαϊκός

Κεραυνός Κρηνιδών-Έβρος Σουφλίου

Δόξα Πετρούσας-ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου

Βισαλτιακός Νιγρίτας-Μέγας Αλεξ. Ν. Ζίχνης

Εθνικός Γαζώρου-Ελπίς Σαπών

Εχινος Σπορ-Νέστος Χρυσούπολης

Ορφέας PUMA Ξάνθης-Προσοτσάνη


.