Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Κι άλλα στοιχεία και μια περίεργη... εξαφάνιση για το κινητό του Πεταλωτή

Πόσα αποκάλυψε ιστοσελίδα ότι ξόδεψε σε ένα μήνα για τις κλήσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, πριν το κείμενο αναπροσαρμοστεί και "εξαφανίσει" την σχετική πληροφορία;
        ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Σε προηγούμενη ανάρτηση κάναμε λόγο για τα έξοδα που φέρεται να πληρώνουμε όλοι οι πολίτες για το κινητό υπουργών της κυβέρνησης, του Πεταλωτή περιλαμβανομένου. Πριν από εκείνο το δημοσίευμα του "Ελεύθερου τύπου", είχε προηγηθεί μια ανάρτηση από την ιστοσελίδα http://www.newpost.gr/, στην οποία όποιος ανατρέξει σήμερα θα διαβάσει τα εξής:

Λογαρισμοί - πρόκληση για τα κινητό τηλέφωνο του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης που χρεώνει το ελληνικό δημόσιο με 2.500 ευρώ κάθε μήνα.

'Οπως προκύπτει από τα διαβιβαστικά σημειώματα που έφτασαν σήμερα στο Υπουργείο Εσωτερικών ο κ. Πάγκαλος χρέωσε το υπηρεσιακό του κινητό με 2.531 ευρώ για το διάστημα από 8 Σεπτεμβρίου έως 9 Οκτωβρίου. Οι λογαριασμοί του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στάλθηκαν στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών μετά την χθεσινή απόφαση του Γιάννη Ραγκούση να βάλει φρένο στους "φλύαρους" της κυβέρνησης που χρεώνουν με υπερβολικά ποσά τα δημόσια ταμεία με τους λογαρισμούς των κινητών τους.


Ωστόσο, η αρχική ανάρτηση που είχε ανεβάσει το site την περασμένη Τετάρτη έλεγε άλλα, περισσότερα. Μπορεί να μην υπάρχει πια, ωστόσο την είχαν προλάβει και την είχαν αναρτήσει διάφορα άλλα sites και blogs παραπέμποντας φυσικά ως πηγή στο newpost, παρόλο που αυτό πλέον γράφει άλλα, λιγότερα από εκείνα που αναδημοσιεύουν. Αντιγράφουμε από το http://www.newskosmos.com/ ή το http://dexiextrem.blogspot.com/2010/11/blog-post_8080.html/  ή το  http://trikalagr.blogspot.com/ :

Λογαριασμοί - πρόκληση για τα κινητά τηλέφωνα του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και του Υπουργού Επικρατείας που χρεώνουν το ελληνικό δημόσιο με περισσότερα από 5.000 ευρώ κάθε μήνα. 'Οπως προκύπτει από τα διαβιβαστικά σημειώματα που έφτασαν σήμερα στο Υπουργείο Εσωτερικών ο κ. Πάγκαλος χρέωσε το υπηρεσιακό του κινητό με 2.531 ευρώ για το διάστημα από 8 Σεπτεμβρίου έως 9 Οκτωβρίου, ενώ για το ίδιο διάστημα ο λογαρισμός του κ. Πεταλωτή ήταν 2.690 ευρώ. Οι λογαριασμοί του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και του υπουργού Επικρατείας στάλθηκαν στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών μετά την χθεσινή απόφαση του Γιάννη Ραγκούση να βάλει φρένο στους "πολυλογάδες" της κυβέρνησης που χρεώνουν με υπερβολικά ποσά τα δημόσια ταμεία με τους λογαρισμούς των κινητών τους.




Τι μεσολάβησε και εξαφανίστηκε από την ανάρτηση του newpost η αναφορά για τα 2.690 ευρώ που φέρεται να χρέωσε το ελληνικό Δημόσιο για το κινητό του τηλέφωνο ο Γ. Πεταλωτής; Δεν ίσχυε ή πληροφορία ή υπήρξαν άνωθεν πιέσεις να κατέβει, έστω κι αν είχε προλάβει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου; Κάθε εξήγηση που μπορεί να μας δώσει κάποιος αρμόδιος δεκτή...