Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Δείτε φωτογραφίες από τη σύγκρουση του τρένου με το ΚΤΕΛ

Σοβαρά τραυματισμένη νοσηλεύεται η 30χρονη που καταπλακώθηκε από το λεωφορείο στο Νεοχώρι Ξάνθης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σοβαρά τραυματισμένη νοσηλεύεται στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ξάνθης η 30χρονη γυναίκα, η οποία καταπλακώθηκε από λεωφορείο των ΚΤΕΛ στις 13:30 το μεσημέρι στο Νεοχώρι της Ξάνθης.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, τραυματίστηκε ύστερα από σύγκρουση λεωφορείου του ΚΤΕΛ Ξάνθης με εμπορική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ που κατευθυνόταν στην πόλη.

Το ατύχημα σημειώθηκε στη διάβαση Νεοχωρίου του Δήμου Σταυρούπολης Ξάνθης, όταν το λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν μια γυναίκα και ένα παιδί, εγκλωβίστηκε στη διάβαση του τρένου, καθώς τη στιγμή που περνούσε τη σιδηροδρομική γραμμή κατέβηκε η προστατευτική μπάρα.

Ο οδηγός του λεωφορείου, στην προσπάθειά του να μετακινήσει το αυτοκίνητο, ζήτησε τη βοήθεια της 30χρονης γυναίκας, η οποία είχε προλάβει να περάσει τη σιδηροδρομική διάβαση με το ΙΧ της.

Η γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητό της και επιχείρησε με τα χέρια της να ανεβάσει την μπάρα ώστε να μετακινηθεί το λεωφορείο. Εκείνη τη στιγμή όμως, η διερχόμενη εμπορική αμαξοστοιχία χτύπησε το λεωφορείο στο πίσω μέρος του, με αποτέλεσμα να ανατραπεί το λεωφορείο και να καταπλακώσει την άτυχη κοπέλα.

Η 30χρονη διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης και στη συνέχεια στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Ο οδηγός και οι δύο επιβαίνοντες στο λεωφορείο υπέστησαν σοκ και μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.


Πηγή:  http://www.zougla.gr/