Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

O Ντέμης Νικολαΐδης ξανά στην Ισπανία!!!

Γιατί ο Αλεξανδρουπολίτης πήγε (χωρίς την Δέσποινα Βανδή) στη Μαδρίτη, την πόλη όπου διέπρεψε με τη φανέλα της Ατλέτικο και γεννήθηκε η πρώτη κόρη του Μελίνα;
     ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Θυμάστε που η Δέσποινα Βανδή τραγουδούσε «φεύγουμε καρδιά μου, το αποφάσισα»; Ακολούθησε τον Ντέμη Νικολαΐδη στην Ισπανία και γεννήθηκε εκεί η μικρή Μελίνα. Έπειτα από εφτά -ναι, πέρασαν εφτά- χρόνια από τότε, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ επέστρεψε στη Μαδρίτη! Δεν ήταν ποδοσφαιρική η αφορμή, αλλά δεν μπόρεσε κιόλας να μείνει μακριά από το γήπεδο, που προφανώς και του έχει λείψει.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, ως ιδιοκτήτης της εταιρίας «Eleven», ήταν ένας από τους μόλις 2.000 προσκεκλημένους στην prive συναυλία που έδωσε ο Τζον Μπον Τζόβι στην πρωτεύουσα της Ισπανίας. Η Mrs. Mojo, που ακούει μόνο ξένη μουσική, θα εκστασιαστεί σήμερα. Άσε που την κόβω να θυμάται τα παιδικά της χρόνια που χόρευε μπλουζ και να την πιάνουν τα ζουμιά! Ο Ντέμης πήρε μια πρώτη γεύση για τη συναυλία που διοργανώνει η εταιρία του τον προσεχή Ιούλιο.

Αφού παρακολούθησε τη συναυλία διάρκειας μίας ώρας μαζί με τον κουμπάρο του Γιάννη Λεουνάκη, συνέχισε στο Club Kudeta στη Μαδρίτη, πριν επιστρέψει στο ξενοδοχείο του. Τα ακούς Δέσποινα; «Τα ακούω» να λες…

Την επόμενη μέρα, το πρόγραμμα του Νικολαΐδη είχε μπάλα! Πήγε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και παρακολούθησε την αγαπημένη του Ατλέτικο, στην οποία έπαιξε για ένα χρόνο, απέναντι στη Ρεάλ στο ντέρμπι της Μαδρίτης.


Πηγή:   http://www.gazzetta.gr/