Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Αφήνει την ουδετερότητα για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ ο ΛΑΟΣ

Με επίσημη ανακοίνωση καλεί τους οπαδούς του να στηρίξουν συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο στον δεύτερο γύρο των εκλογών
ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ. ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ ήΠΑΥΛΙΔΗ; 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Οι Νομαρχιακές Επιτροπές Ροδόπης, Ξάνθης και Έβρου του ΛΑΟΣ, εξέδωσαν από κοινού την παρακάτω ανακοίνωση στήριξης στον Γιώργο Παυλίδη:


Η θέση του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού για τις Περιφερειακές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου ήταν σαφής και ξεκάθαρη.


Είχαμε αποφασίσει ότι θα ψηφίσουμε κατά συνείδηση και χωρίς κομματική δέσμευση.


Αναλύοντας όμως τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των περιφερειακών εκλογών στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, διαπιστώνουμε ότι στον συνδυασμό "Κοινωνική Συμμαχία" του Άρη Γιαννακίδη, στην περιφερειακή ενότητα της Ροδόπης έχουν επικρατήσει πλήρως οι μειονοτικοί υποψήφιοι και εκλέγονται 4 στους 6 περιφερειακούς συμβούλους...


Επειδή το σύστημα αυτό τόσα χρόνια δημιουργούσε και εξέτρεφε τα στελέχη της μειονότητας τα οποία ποδηγετούν και καθοδηγούν όλη την μειονότητα και δημιουργούν με την δράση τους τόσα προβλήματα στην ΘΡΆΚΗ, ανακοινώνουμε ότι μετά από ώριμη σκέψη και διαλογισμό ο ΛΑ.Ο.Σ. Ροδόπης, αφού επικοινώνησε και με τις νομαρχιακές οργανώσεις Ξάνθης και Έβρου, οι οποίες συμφωνούν με τις θέσεις μας, αποφάσισε όπως στηρίξει στις εκλογές τής 14ης Νοεμβρίου την "Περιφερειακή Αναγέννηση" του Γιώργου Παυλίδη.


Πιστεύουμε ότι ο νομός Ροδόπης πρέπει να διοικείται από ΕΛΛΗΝΕΣ και δεν πρέπει να παραδοθεί η διοίκησή της σε ανθρώπους που αυτοαποκαλούνται ΤΟΥΡΚΟΙ.


Καλούμε λοιπόν όλους τους πολίτες της Ροδόπης και της Θράκης να υπερψηφίσουν την "Περιφερειακή Αναγέννηση" και τον Γιώργο Παυλίδη.




Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ.


ΡΟΔΟΠΗΣ, ΞΑΝΘΗΣ, ΕΒΡΟΥ
 
.