Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Σοκ! Δολοφόνησε τη γυναίκα του στην Ξάνθη, διέφυγε στο εξωτερικό και τηλεφώνησε από εκεί για να την βρουν

Ο άνδρας διέφυγε και σήμερα, δυο μέρες μετά, ενημέρωσε για να εντοπιστεί το πτώμα της μέσα σε λίμνη αίματος

Συγκλονισμένη η κοινωνία της Θράκης.     ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης η υπόθεση της δολοφονίας μίας 45χρονης γυναίκας με καταγωγή από την Αρμενία, από τον ίδιο το σύζυγό της.

Ο φερόμενος ως δράστης, επίσης Αρμένιος, που έχει μεταβεί πλέον στην πατρίδα του, ενημέρωσε σήμερα το μεσημέρι το δικηγόρο του ότι πριν από 2-3 ημέρες σκότωσε τη γυναίκα του.

Την αποκάλυψη έκανε το μεσημέρι ο δικηγόρος του δολοφόνου, στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης. Όπως του είπε, δέχθηκε τηλεφώνημα από τον 49χρονο πελάτη του, που πλέον βρίσκεται στην Αρμενία.

Του είπε ότι πριν από 2-3 μέρες, σκότωσε στην Ξάνθη την ημεδαπή πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια πέρασε τα σύνορα.

Αμέσως μετά την ενημέρωση του δικηγόρου στον εισαγγελέα για το περιστατικό, ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του Αρμένιου, όπου εντοπίσθηκε το πτώμα της γυναίκας, που έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι και ήταν μέσα σε λίμνη αίματος.

Το σπίτι βρίσκεται στο τέρμα της οδού Κλεμανσώ στην περιοχή του Αστυνομικού Μεγάρου στην Ξάνθη. Το σημείο που βρέθηκε η άτυχη γυναίκα είναι στην προέκταση της οδού Κλεμανσώ, μετά τη Λ. Στρατού (οδός Ξανθίππης), όπου η αστυνομία ειδοποιήθηκε σχετικά για την ύπαρξη του πτώματος.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Θράκης Παύλο Παυλίδη, η 45χρονη δολοφονήθηκε πράγματι πιθανότατα πριν από 2 μέρες, προφανώς με μαχαίρι.

Το ζευγάρι ήταν εν διαστάσει και η γυναίκα είχε σοβαρά προβλήματα με τον σύζυγό της, με τον οποίο υπήρχαν προστριβές τα τελευταία τρία χρόνια. Η υπόθεση διερευνάται από άνδρες του Α.Τ. Ξάνθης που δεν αποκλείεται να ζητήσει μέσω της Interpol τη σύλληψη του δράστη στην Αρμενία.